Nestle Bulgaria Careers

Искам да работя в печеливша компания с принципиИскам да работя в печеливша компания с принципи

Като компания номер едно в балансираното хранене и активния начин на живот, сме отдадени на подобряването на живота на хората всеки ден и навсякъде. Марките ни печелят доверието на потребителите ни, предоставяйки им по-подходящ и по-вкусен избор на всеки етап от техния живот. Днес балансът, качеството, вкусът и отговорният начин на работа ни позволяват да създаваме стойност за нашите потребители, акционери и служители.

Искам баланс между личен живот и успешна кариераИскам баланс между личен живот и успешна кариера

Подобряването на качеството на живот е основата на всичко, което правим заедно. Влиянието, което като част от компанията имате на местно ниво има потенциала да бъде усетено и на международно, а идеите, които имате днес могат да изградят бъдещето ви. В Нестле, подкрепяме и насърчаваме служителите си да се развиват в повече от една посока, да постигнат пълния си потенциал както в професионален, така и в личен план. Дълготрайното удовлетворение се постига чрез комбиниране на интелектуалния, емоционалния, личния и социалния аспект. Тук можете да се радвате на предизвикателства и нови възможности, които да водят до дългосрочен успех.

Искам да се впиша и да се открояИскам баланс между личен живот и успешна кариера

Да успееш в такава среда означава да споделяш нашето чувство за отговорност към всеки живот, който повлияваме и подобряваме. Трябва да поемеш отговорност за собственото си бъдеще, оставайки отворен за нови перспективи и споделяйки нашата отдаденост към изключително представяне и качество във всичко, което правим. Като част от нашия екип, вашата страст и гордост ще допринесе Нестле да запази позицията си на глобален лидер в областта на балансираното хранене и активния начин на живот.

Искам стабилно бъдеще и вълнуващо настоящеИскам стабилно бъдеще и вълнуващо настояще

Работа и стаж

Нестле създава вътрешна среда подходяща за развитие на потенциала на хората, които са толерантни едни към други, отворени за нови идеи, отдадени на дългосрочни постижения и с установени етични приниципи. Търсим комбинация от ключови компетенции като ориентираност към резултатите, инициативност, активно сътрудничество и отговорност. Вярваме в дългосрочното кариерно развитие и осъзнаваме, че хората се нуждаят от предизвикателства и мотивация, за да развиват и достигнат своя потенциал. Затова ние предоставяме възможности във всички сфери на бизнеса.

През последните 16 години развиваме стажантска програма (краткосрочни и едногодишни стажове), която дава възможност на студентите да придобият практически опит в реална бизнес среда.

Повече информация за свободните работни места както и за стажантската програма на Нестле може да бъде намерена на страницата ни в интернет: www.nestle.bg/careers.

Можете да се регистрирате и създадате свой профил, да прикачите документи и да кандидатствате директно през интернет.

КАНДИДАТСТВАЙ ТУК

Нестле България

Нестле България е част от Nestlé S.A. – най-голямата компания, производител на храни и напитки в света и лидер в областта на балансираното хранене и активния начин на живот. Повече от 328 000 души в над 80 страни градят своята кариера в Нестле по целия свят, а в България – над 1700. Ако търсите вълнуваща и изпълнена с предизвикателства кариера, ще откриете, че с Нестле може да вземете повече от живота!

Нестле България е най-голямата компания за храни и напитки и един от най-големите стратегически инвеститори в сферата на хранителната промишленост в страната. Продуктите на Нестле заемат челно място на българския пазар – чисто разтворимо кафе, кафе миксове и кафе специалитети, бебешки и детски храни, кулинарни продукти, шоколади, шоколадови бонбони, десерти, шоколадови и обикновени бисквити, млечни продукти, зърнени закуски, храни за домашни любимци и сладоледени изделия.

От стъпването си на българския пазар през 1994 г., Нестле се наложи като стратегически инвеститор, надежден партньор, предпочитан работодател и социално отговорна компания, подкрепяща редица инициативи, свързани с развитието на българското общество и на своите служители.

Нестле България разполага с два производствени центъра:

  • фабриката за шоколадови продукти и бисквити в гр. София, която е център по компетентност за шоколадови изделия в Европа и един от трите най-големи центъра за производство на KIT KAT® в света;
  • фабриката за сладолед в гр. Варна, която освен наред с производството за местния пазар, осъществява и износ за Румъния, Албания, Македония и Грузия. Централният офис на Нестле България АД e в гр. София.