ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
150 компании ще търсят нови попълнения за работните си и стажантски позиции по време на Национални дни на кариерата 2022.
За първи път от началото на пандемията огромен брой – 150 компании-изложители са заявили участие във форум Национални дни на кариерата. Събитията ще се проведат в 5 академични града (София, Пловдив, Варна, Габрово и Русе), а отделно от живите събития има и виртуален ден. Шанс да намерят нова работа или стаж във водеща българска или международна компания имат студенти и млади специалисти от всички области на бизнеса.

Нови професионални възможности с водещи компании, сред които: JobTiger Recruitment, Apex Fund Services (Bulgaria), Лидл България, EVN България, Bulmint Recruitment, Infineon Technologies, Ingram Micro, A1 Bulgaria, British American Tobacco, Tek Experts, Coca-Cola Europacific Partners, ABA - Austrian Business Agency, Linamar Light Metals Ruse EOOD и още много други.

На 29 март от 10:00ч. в Национален дворец на културата, ет. 5 стартира форум „Национални дни на кариерата“. След форума в София и виртуалното му издание на 31 март, събитията продължават по следния график:
  • Пловдив – 05 април 2022 – Пловдивски Панаир, Конгресен Център;
  • Варна – 07 април 2022 – Rosslyn Dimyat Hotel;
  • Габрово – 12 април 2022 – Технически университет;
  • Русе – 14 април 2022 – Русенски университет „Ангел Кънчев“.
Участието във форума е напълно безплатно за кандидатите, необходима е единствено предварителна регистрация.

Продължава регистрацията за събитията както за работодатели, така и за посетители.
Регистрацията за работодатели за гр. Варна е прекратена поради изчерпване на местата.
Филтър за обяви "подходящи за бежанци" в JobTiger.bg

Обяви за подходящи позиции за бежанци могат да се публикуват безплатно и да бъдат откривани по-лесно от търсещите.

Екипът на JobTiger подаде ръка на всички, които търсят убежище в България. След първите грижи за безопасност на живота и подкрепа от първа необходимост, идва и нуждата от достойна работа и интеграция в обществото.
За наша радост работодателите откликват и вече над 10% от публикуваните обяви са с включена опция "подходяща за бежанци".

Повече информация можете да намерите тук.

Първият сайт за обяви за работа в България – JobTiger.bg е съпричастен с хуманитарната криза, предизвикана от войната в Украйна. Вече повече от 20 години мисията на компанията е да създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.
27 HR Weekend ще се проведе на 16 и 17 юни в хотел „Калина Палас“, гр. Трявна

След двегодишно пандемично прекъсване, традицията на HR Weekend се подновява. Радваме се да обявим двадесет и седмото издание на уикенда, което ще се проведе на 16 и 17 юни в хотел „Калина Палас“, гр. Трявна.

В програмата на традиционната конференция на HR общността тази година e заложена като основна темата "Бъдещето на HR професията в България".

Времената на пандемия ускориха процеси, които бяха започнали и преди това. Променя се цялата рамка на HR в компаниите и все по-често си задаваме въпросите "Кои сме ние?", "Какво се иска от нас?", "Какво ни предлагат?", "Какви ще бъдем след 1,3,5 години?". Именно около отговорите на тези въпроси и бъдещето на HR професията в България е планирана двудневната дискусия на форума.

На 16 юни 2022 (четвъртък), след откриване на XXVII HR Weekend, започваме с "Промени в ролята на HR в организацията" и "Дигитализация в HR".

На 17 юни 2022 (петък) разискванията ще продължат на тема: "Employer branding / employee experience", след което предстои закриване на XXVII HR Weekend.

HR Weekend 2022, като събитие предназначено за всички действащи HR специалисти от бизнеса и консултанти в областта, създава възможност на общността за дискутиране, споделяне на полезни практики и разменяне на гледни точки по най-актуалните теми в сферата на човешките ресурси в България.

Каним Ви да се запознаем и да споделим приятната емоция на един летен HR Weekend.

Повече подробности за събитието тук.

Регистрация можете да направите тук.
Продължават регистрациите за събитията от календара на JobTiger за 2022 г.

След успеха на HR Industry 2022 и завръщането на живите срещи на Звездния четвъртък на HR бранша, с още по-голямо вълнение очакваме кариерните форуми на живо и виртуално през годината. Нашият екип вече подготвя: Регистрациите за изложители са отворени.

И тази година ви предлагаме JobTiger Wallet – за по-гъвкаво управление на вашите събитийни планове и отстъпки за ранно записване.
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Облачната версия на платформата GoodWorky е вече тук

Goodworky е геймифицирана онлайн платформа за e-learning, споделяне на идеи, мнения, знание и ресурси. Тя е предназначена да се използва за вътрешнофирмена комуникация, като хората в компанията могат да я достъпват по всяко време и отвсякъде.

Облачната платформа Goodworky спомага за повишаване на мотивацията на служителите, подобряване на вътрешната комуникация, изграждане на хомогенна организационна култура, идентифициране и развитие на таланти в компаниите.

GoodWorky е за вас, ако организацията има нужда:
  • От ефективна, интерактивна, геймифицирана и модерна платформа за обучение
  • Да предостави 24/7 възможност за обучение и повишаване квалификацията на хората
  • Да повиши ефективността на работните процеси, като подобри вътрешната комуникация
  • Да даде възможност за лесна изява, даване на обратна връзка, споделяне на идеи и мнения на вашите служители
  • Да повиши духа в организацията и ангажираността на хората
  • Да минимизирате времето за споделяне на важна информация към правилната аудитория и да следите ангажираността
  • Да превърне постигането на целите на компанията във вълнуваща съвместна мисия
  • Да предоставите възможност на всеки човек да се изявява колкото, както и когато поиска.
Геймификацията е един от най-модерните методи, използвани в бизнеса за повишаване на потреблението и ангажираността. Тя използва игрови техники и похвати като събиране на точки, класации, получаване на награди с цел да стимулира желано поведение в аудиторията.

Можете да изпробвате всички функционалности на GoodWorky за 14 дни напълно безплатна още днес. За да го направите кликнете тук.
АКЦЕНТИ ОТ НАЦИОНАЛНИ ДНИ НА КАРИЕРАТА
Виж компаниите на Национални дни на кариерата 2022

150 компании ще търсят нови колеги и предлагат професионални възможности. Намери своето място с професионални срещи на живо и виртуални интервюта.

В 21-то издание на най-големият форум за първа работа или стаж можеш да разбереш за кариерните възможности в градове от цялата страна и remote работни позиции.

Представители на секторите търговия, телекомуникации, IT сектора, финанси, икономика, производство и много други.

Всички изложители на Национални дни на кариерата 2022 и техните кратки представяния може да проследите на JobTiger.tv.
Infineon Австрия е бронзов спонсор на Национални дни на кариерата 2022

Запознайте се с дейността на Infineon. С техни представители може да се срещнете на Виртуалният ден на 31 март.

Infineon Technologies Austria AG е дъщерна група на Infineon Technologies AG, водещ световен доставчик на полупроводникови решения, които правят живота по-лесен, по-безопасен и по-екологичен.

Infineon Austria обединява компетенции за научноизследователска и развойна дейност, производство, както и глобална бизнес отговорност. Централният офис е във Филах, с други клонове в Грац, Клагенфурт, Линц и Виена. С 4820 служители от 73 държави.

Вижте повече за професионалните възможности. Независимо дали сте млад професионалист, техник с професионален опит или студент, който търси стаж, дисертация или докторска стипендия: Като част от екипа на Infineon, вие ще допринесете за утрешните полупроводникови технологии и ще изградите активно бъдещето с вашите идеи.
 
Coca-Cola Europacific Partners е изложител на Национални дни на кариерата 2022

Запознайте се с дейността на Coca-Cola Europacific Partners. С техни представители може да се срещнете на Виртуалният ден на 31 март.

Coca-Cola Europacific Partners са успешни, защото са страстни, трудолюбиви и отдадени на техните продукти, нашите клиенти и един друг. Работят усилено, за да създават работно място, където всеки се чувства добре дошъл да допринесе и да бъде най-добре. "Ние насърчаваме среда, в която различните гледни точки и прозрения се оценяват на всички нива на организацията, и сме поставили включването точно в сърцето на нашата работна култура. Ние се фокусираме върху гъвкавите начини на работа и създаване на мислене за собственост, при което хората се чувстват овластени и уверени да поемат подходящи рискове и да печелят заедно."

Виж повече тук.
ИНТЕРЕСНО ОТ HR INDUSTRY
6 начина да надградите корпоративната си идентичност с Международната награда на херцога на Единбург

Като съществен елемент от корпоративната култура и идентичност, социалната отговорност е отражение на целите и ценностите, с които една бизнес организация иска да се идентифицира. Ползите от социални инвестиции са редица - развиване на устойчиви взаимоотношения със служители и клиенти чрез насърчаване на лоялността и ангажираността им, и позитивен имидж. Със своята утвърдена методология в развитието на уменията на младите хора програмата на Международната награда на херцога на Единбург може да е Вашият избор за обществено значима дейност, която да скъси разстоянието между Вашата организация и неформалното образование.

Повече за възможностите за подкрепа и развитие на служителите, фирмената култура и публичния имидж - можете да видите в публикацията на HR Industry.