За първа година
JobTiger, TopTeam и
"Българската мечта", проект на Министерство на икономиката
В началото на годината Министерството на икономиката стартира национална програма за професионална ориентация и реализация на млади специалисти и студенти - "Българската мечта". Проектът обхваща редица инициативи като организиране на летни практически стажове на изявени български студенти във водещи институции, мултинационални компании и организации в България и чужбина.

Обединявайки своите усилия в откриване на нови възможности за професионална реализация, JobTiger, Top Team и Министерство на икономиката биха искали да ви поканят да се включите във форума "Кариери 2002", където завършващи студенти и работодатели ще имат възможността да се срещнат и установят контакти. Нашата цел е да подпомогнем работодателите в набирането на необходимия им персонал и да улесним студентите при търсене на подходяща работа в началото на професионалната им кариера.

Oфициален медиен партньор на КАРИЕРИ 2002 е вестник Пари.

Форумът се проведе на 21 и 22 май 2002 г. в СТЦ Интерпред - гр. София.

Скъпи студенти,
ако търсите предизвикателна и динамична кариера или старт в избраната от Вас област, заповядайте на 21 и 22 май в СТЦ Интерпред на КАРИЕРИ 2002, както и следете за обявени в JobTiger стажантски позиции и кандидатствайте за тях оn-line.

Условия за участие на работодатели в "КАРИЕРИ 2002"

Фирми - участници

Програма на форума



За допълнителна информация, моля свържете се с екипа на JobTiger:
Тел.: +359 2 9489 228, 230, 232
Гореща линия: +359 88 134 25 38
e-mail: office@jobtiger.bg