Информация за обявените стажантски и работни места
 
Фирма: ВП Маркет България ЕООД
Град: София
 
ВП Маркет – Всеки с възможности за кариера

Във ВП Маркет има място за всяка активна, творческа и енергична личност. Ние можем да предложим отговорна позиция на всеки, който търси независимост в своята работа, съчетана с големи възможности за инициативност. В компанията съществуват повече от 100 различни позииции като всеки служител има възможност да прогресира от продавач до управител на магазин. Четиринадесет от управителите на супермаркетите стартираха своята кариера като продавачи. Компанията изключително високо цени своя дружелюбен и надежден екип, ядрото на който се състои от компетентни, лоялни, уверени в своите възможности професионалисти. ВП Маркет има клонове в други страни, с което разкрива прекрасни възможности за кариера пред своите служители. По последни данни служителите на ВП Маркет наброяват около 20 570 души.

Всяка година компанията организира значителен брой семинари и обучения за служители. ВП Маркет основа и Център за обучение на персонала. Повече от 4000 служители имаха възможност да повишат своята квалификация в учредения за целта център.

Компанията се ангажира не само със създаването на добри работни условия за своите служители, но също и активно се грижи за техния пълноценен отдих. Регулярно се организират спортни уикенди за служители, а техните деца почиват в лагер на Балтийско море, създаден от компанията.



ВП Маркет България ЕООД търси:

- ПРОДАВАЧ КОНСУЛТАНТ
- КАСИЕР
- СПЕЦИАЛИСТ ХЛАДИЛНА ТЕХНИКА
- ОХРАНИТЕЛ
- КОМПЮТЪРЕН ОПЕРАТОР


адрес: гр.София 1612, ул. Софийски герой 1,
e-mail: Radoslava.vaklinova@vpmarket.bg

 
Назад