Information about Internship Positions
 
Employer: Макдоналдс България
Town: Sofia, Varna, Plovdiv
 
Кариера

Макдоналдс като работодател

Най-ценният капитал на Макдоналдс са хората. За да постигнем 100 % удоволетворение на нашите клиенти, ние трябва да постигнем 100 % удоволетворение на нашите служители. Ето защо, отделите Човешки ресурси и Обучение са едни от най-важните отдели, които са и много близо до оперативния Отдел на Макдоналдс.

Макдоналдс е система която дава реален шанс за развитие и кариера.
Ние инвестираме в развитието на нашите служители и мениджъри – курсове, обучение, обмяна на опит. В Макдоналдс работят много мотивирани млади хора. За голям част от тях Макдоналдс е първия работодател и ние сме убедени, че това на което Макдоналдс учи своите служители със сигурност допринася за тяхното по нататъшно развитие.
Работа в екип, желание за развитие, ориентираност към клиентите, усмивка и позитивното отношение към клиента са някои от критериите които ни ръководят в подбора на нашите служители.
Сега в Макдоналдс България работят повече от 900 млади хора, за много от които това е тяхна първа работа.
Възможности за работа в Макдоналдс

Ние предлагаме успешен старт за Вашата кариера - динамична работа сред млади хора, приятна атмосфера, гъвкаво работно време и атрактивно заплащане, много нови приятели. Ако всичко това Ви допада - Макдоналдс е място за Вас!
Вие сте млади, амбициозни и комуникативни, имате висше образование или Ви предстои да го завършите, ние ви предлагаме да стартирате своята кариера в най-голямата верига от ресторанти за бързо обслужване в света.

Макдоналдс предлага професионално ориентирана програма по ресторантски мениджмънт, която ще ви даде възможност да станете част от успешния бизнес, наречен Макдоналдс. След придобиване на квалификация, вие поемате отговорността за екип от работници и служители с атрактивно заплащане и перспективи за развитие в международна компания.

Ако Вие:

  • сте млади;
  • търсите професионално развитие;
  • искате интересна и динамична работа;
  • обичате да работите в приятна атмосфера сред млади хора;
  • имате нужда от гъвкаво работно време и атрактивно заплащане.

МакдоналдсTM е място за Вас!

 
Back