Information about Internship Positions
 
Employer: Поликонтакт ЕООД
Town: Sofia, Veliko Tarnovo, Plovdiv, Varna, Ruse
 
“ПОЛИКОНТАКТ” – ТВОЯТА КАРИЕРА СТЪПКА ПО СТЪПКА

“Поликонтакт” е основан през 1993 год. и е първата организация в България за консултации, обучение и професионална реализация. Ние предоставяме различни възможности на студентите да придобият професионален стаж в страната и чужбина, да обогатят познанията си чрез обучения, курсове и пътувания. В началото на всяка година “Поликонтакт” стартира кампания за професионален студентски стаж. Идеята е студентите да натрупат нужния им практически опит в престижни компании.

Проектът включва няколко възможности:


  • Първата е подходяща за тези, които искат да се развиват в сферата на туризма или просто да прекарат ваканцията си на море. За тях летният сезон по комплексите предлага чудесна възможност да практикуват уменията си, да се забавляват и междувременно да спечелят добри доходи.
  • Втората възможност е стажуване в големи организации, с продължителност от 3 до 6 месеца. Практическите умения могат да се придобият в международни компании, като такъв опит изглежда престижен в автобиографията на един млад човек.
  • Третата е провеждането на стаж с дългосрочна перспектива за професионална реализация. Започва се с няколко месечно обучение. В този период фирмата инвестира време и средства под формата на курсове, консултации със специалисти, специфични обучения и т.н. Доказвайки качествата и уменията си, младият човек получава отлична възможност да продължи развитието си в компанията


    … и още


    “ПОЛИКОНТАКТ” извършва БЕЗПЛАТНО КОНСУЛТАЦИИ за ВАС:

    Лятна работа по Черноморието.
    За тези, които искат да се развиват в сферата на туризма или просто да прекарат ваканцията си на море, “Поликонтакт” предлага работа през летният сезон по комплексите. Това е една чудесна възможност да практикуват уменията си, да се забавляват и междувременно да спечелят добри доходи. Само за лято 2005 год. “Поликонтакт” съдейства на повече от 400 студенти от цяла България да работят в престижни хотели и заведения на к.к. “Златни пясъци”, к.к. “Св. Св. Константин и Елене”, к.к. “Албена”, Слънчев бряг и т.н. От тази година се предлага възможност да се провежда такъв стаж и в зимните курорти.

    Летни бригади (Work & Travel USA) Програмата дава възможност на студенти от цял свят да живеят, работята и да се забавляват в САЩ по време на лятната си ваканция. Това е програма за културен обмен. Още докато са в България се организира работно място, квартира, документи и останалите подробности по пътуването. Повечето участници работят в областта на туризма, като идеята е да станат част от един интернационален студентски екип за работа. Продължителността на престоя е до 5 месеца, като последния месец е предвиден за пътуване и екскурзии. По време на престоя си участниците получават възнаграждение ок. $1200-$1500, като квартира и храна се движат ок. $ 350-500. Всички кандидати и оферти за работа се одобряват от американска спонсорираща програмата организация.
    Професионални стажове (Internship Program USA) Програма за обмен на млади специалисти, която дава шанс на студенти или висшисти да стажуват в американска компания. Програмата е най-подходяща за икономисти, специалисти в областта на туризма, компютърните технологии, инженери, дизайнери и други Възможностите за стаж варират и се кандидатства по документи и с телефонно интервю. Стажовете може да са със или без осигурена стипендия, която варира ок. $ 1000-1600. Повечето компании се намират по източното крайбрежие на САЩ. Основната цел е натрупването на общи и специализирани знания по професията, необходими за изграждането на една усрешна кариера. Продължителността на програмата варира от 6 до 18 месеца.

    Образование в Чужбина.


    Магистърска степен в САЩ, средно и висше образование в САЩ и възможности за стипендия - вариантите са строго индивидуални при всеки един кандидат, спрямо неговите интереси и съответно възможности. От нас можете да научите за процедурата за кандидатстване, необходими ли са приемни изпити, нужна документация, интервюта и т.н.

    Изпити за SAT I и SAT II


    “Поликонтакт” е официален тест център и организира провеждането на SAT I & SAT II в градовете Русе, Свищов и Велико Търново. Хиляди колежи в САЩ изискват SAT, защото това е единен и стандартизиран тест за всички студенти, от всички щати и държави и предлага обективна и еднаква за всички скала за оценяване.
    За повече информация www.polycontact.com
    Координати София ул.“Уйлям Гладстон” №22,тел.: 02/987 2 3 София, Студентски град ул.“8-ми Декмври”,бл.22,тел.: 02/962 55 93 Варна ул.“Македония” №22,тел.: 052/601 601 Русе ул.“Фердинанд” №3, тел.: 082/82 61 80 Свищов ул.”Емануил Чакъров” №2,ет.2, тел.: 0631/ 66 285 (Факултетен корпус на СА “Д.А.Ценов”) Шумен ул.“Освобождение”, тел.: 054/80 19 24 (до х-л “Мадара”)

    Доверете ни се!
  •  
    Back