JobTiger Ви кани на форум
НАЦИОНАЛНИ ДНИ НА КАРИЕРАТА 2012
„Добра Кариера, Добър Живот”,
организиран с подкрепата на Нестле България АД

„Национални дни на кариерата” е форум за студентски стаж и кариера, провеждан в големите университетски центрове в цялата страна от 2002г. Тази година форумът ще се проведе за 11-ти път. Събитието ще се състои в седем града: София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас.

На Форума студентите имат възможност да изберат най-подходящата компания и длъжност за начало на своята професионална реализация. Нещо повече – преди и по време на Форума имат възможност да научат какви знания, умения и качества ще са им необходими, за да разгърнат потенциала си в правилна посока.

Тази година ще има семинарна програма с решаване на реални казуси от бизнеса за първи път освен в София и в три нови града: Варна, Свищов и Пловдив.

Във времето преди „Национални дни на кариерата” се провеждат специализирани „работилници” (уъркшопи) със студенти и млади специалисти, по време на които те получават съвети от специалистите на JobTiger за успешно кандидатстване за работа и подготовка за участието си във форума – избор на компания и длъжност, написване на автобиография и мотивационно писмо, поведение по време на интервю и т.н.
 
Кога Град Къде
13 - 14 март 2012 София „Арена Армеец София”, Тренировъчна зала
19 март 2012 Варна Фестивален и конгресен център
21 март 2012 Велико Търново Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус
26 март 2012 Русе Русенски университет „Ангел Кънчев”
28 март 2012 Свищов Стопанска Академия „Д.А. Ценов”
2 април 2012 Пловдив Пловдивски Панаир, Конгресен Център
4 април 2012 Бургас Бургаски свободен университет
 
Нестле България АД е генерален спонсор на „Национални дни на кариерата” за девета поредна година.
Традиционното партньорство между Нестле България и организаторите на „Национални дни на кариерата” – Job Tiger, е елемент от устойчивото и дългосрочно развитие на програмата на Нестле България за корпоративна ангажираност към обществено значими инициативи.

За Нестле България, част от най-голямата в света хранителна компания - Нестле, „Национални дни на кариерата” е естествено продължение на развиваната от нея над 10 години стажантска програма. Чрез нея компанията дава възможност на студенти да придобият практически познания в голяма международна компания в реална трудова среда.

Стажантската програма се радва на голям интерес сред кандидатите, тъй като дава възможност за плавно навлизане в професионална среда на позиция, за която не се изисква опит. През изминалите 16 години от програмата са се възползвали над 215 стажанта. Успехът на тази практика се вижда и от цифрите: 84% от приетите на едногодишни стажове остават в компанията.

Фирми - участници

Информация за участие на студенти и млади специалисти в "Национални дни на кариерата 2012"

Програма на форума

Статистика за посещението

Схема: „Арена Армеец София”, Тренировъчна зала


За допълнителна информация, моля свържете се с екипа на JobTiger:
T: (+359) 2 49180 18 /22
F: (+359) 2 94 33 886
M: (+359) 884 505 609
E: office@jobtiger.bg