Разработка на Уеб и мобилен софтуер

MentorMаte е американска компания за разработка на специализиран софтуер с офиси в София, Велико Търново, Пловдив и Варна.

iOS
Android
.Net
Php
СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ
Front End
Java
Quality Assurance
Design

Клиенти на MentorMate са едни от най-голeмите и иновативни компании в САЩ (няколко от Fortune 500). Работата с американски клиенти помага на служителите да придобият опит с най-съвременните технологии за архитектура и реализация на уеб, десктоп и мобилни решения за различни платформи. Хората, които работят в MentorMate, получават възможността да комуникират директно с клиента и така получават огромно поле за изява.

В офиса сме изградили професионална, но неангажираща обстановка с изключителна лесна комуникация, както между колегите, така и с мениджмънта. Въпреки че компанията се разраства с всеки изминал ден, успяваме да запазим духа на start-up.

Офиси

MentorMаte е американска компания, основана през 2001г. в Минеаполис, Минесота, където е и основният офис. Българските офиси са в София, Велико Търново, Пловдив и Варна. В момента в офисите в България работят над 220 софтуерни специалисти. Екипът се състои от отлични специалисти в ИТ сектора. Това дава възможност да се работи и да се учи от едни от експертите в областта.

В офисите имаме специални Lounge & Fun Areas, в които може да се релаксира, играе джага, тенис на маса или PlayStation, да се обядва или просто да се смени офисната среда и да се поработи в по-различна обстановка.

Свободни позиции

Академия за програмисти

iOS

Application Development

MentorMate Academy e проект, който стартира за първи път през есента на 2012г. Тогава се проведе първото iOS обучение и бе изключително успешно: повече от 220 кандидати, 20 избрани курсисти и 18 завършили, 7 от които започнаха работа в MentorMate. През 2013г. успешно се проведе курсът отново, като този път бяха регистрирани над 400 кандидатури. ​Третото издание на iOS академията е през март 2015г. Студентите се обуч​ават на всичко необходимо за създаването на приложения за iPhone и iPad. За целта е осигурена изцяло оборудвана учебна зала с Mac компютри в офиса на MentorMate. Всеки от участниците има достъп до своя компютър в залата по всяко време на деня. прочети повече

develop your future

Android

Application Development

През 2014г. за първи път стартира и Android обучение. Най-новият проект на академията цели да подготви група от хора за работа като Android developer-и. В рамките на 3 месеца курсистите биват обучавани на всичко необходимо за създаването на приложения за най-разпространената мобилна операционна система – Android. ​Освен в София, обучението се провежда паралелно и в Пловдив. В София занятията се провеждат в учебната зала в офиса на MentorMate. В Пловдив е сформирана малка група курсисти, на които дистанционно се провежда цялото обучение чрез конферентна връзка в реално време с преподавателския екип в София. прочети повече

character

Контакти

Офис България
бул. "Александър Малинов" 51, ет. 9
София, България
map