BG | EN

За нас:

САНОМА БЛЯСЪК БЪЛГАРИЯ АД е част от Sanoma Corporation, водеща медийна група в Европа с присъствие в повече от двадесет страни по света с над двадесет хиляди служители. Дейностите на компанията обхващат широк спектър от печатни и електронни медии – списания, вестници, книги и образователна литература, телевизия, радио и интернет.Основните ценности на Sanoma Corporation са креативност, надеждност и динамика. Креативността като същност на комуникациите, творчеството заедно с надеждността като основа на дейностите, динамиката като качество на служителите за постигане на успех. Като част от световна корпорация Санома Блясък България залага на високия професионализъм, силна мотивация, желание за развитие, постигане на цели, иновативност. Екипът ни набляга на човешките взаимоотношения – уважението към нашите клиенти и партньори и към колегите е изключително важно. Ние никога не забравяме, че всички заедно сме един отбор и с общи усилия ще вървим напред.

Визия, мисия и стратегия:

САНОМА БЛЯСЪК БЪЛГАРИЯ вярва в силата на медийния свят. Целта ни е да създадем трайна връзка с нашите читатели и рекламодатели и да предложим на служителите си място, където да развият своите професионални умения и да работят в творчески и вдъхновяващ екип в духа на ценностите ни.За да бъдем номер едно, в това което правим залагаме на качествени марки списания и мултимедийни продукти, както и на възможността за по-нататъшното им развитие. По тази причина търсим качествени хора, които да обучим и развием и задно с тях да наложим нашите марки на пазара.

Санома Блясък България и нашите служители:

В екипа на Санома могат да намерят място хора, които са мотивирани да работят в интернационална компания с високи изисквания и стандарти, търсят творческа и професионална изява, искат да изразят себе си чрез нашите издания, готови да приемат предизвикателства. Ние предлагаме възможност за развитие на – знанията, уменията, квалификациите чрез различни обучителни и стажантски програми, които се провеждат в реална работна атмосфера. Разнообразието от печатни и електронни медии дава възможност на млади професионалисти с различни интереси да намерят мястото си сред нас.