Кариера в МЕТРО

Централен офис (София)

Докато нашите клиенти се грижат за своя бизнес, ние работим за техния успех. Създаваме уникални решения в областта на търговията, финансите, логистиката, информационните технологии, маркетинга и управлението на човешките ресурси, за да дадем на компанията конкурентно предимство.

Ако искате да се присъедините към нас, разгледайте обявите в секцията „Свободни позиции“. В случай, че в момента няма обявена позиция, която да отговаря на вашите интереси, не се притеснявайте да изпратите документите си. Ние ще ги разгледаме и ще се свържем с вас при наличие на свободно работно място, отговарящо на вашия профил.

Може да направите това на e-mail адрес jobs@metro.bg или на адрес:

Сектор "Обучение, развитие и подбор"
МЕТРО Кеш енд Кери България ЕООД

бул. Цариградско шосе 7-11 км
1784 София

Магазини

Магазините ни са разположени в близост до нашите клиенти. Имаме 15 обекта - по два магазина в София и в Пловдив, магазини във Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Благоевград, Плевен, Велико Търново, МЕТРО Компакт в Хасково, Сливен и Добрич, и складова база във Банско. 

Във всеки един от тях работят добре обучени служители, които се стремят да удовлетворят нуждите на всеки един клиент.

За нашите магазини търсим най-вече специалисти в областта на продажбите, но имаме и позиции, свързани с администрация, маркетинг, управление на човешките ресурси, информационни технологии, счетоводство и техническа поддръжка.

Всички конкурси за магазините се обявяват в секцията „Свободни позиции“. Можете също така да изпратите документите си и без да кандидатствате по конкретна обява. Те ще стоят в нашата база данни и ние ще ви потърсим при наличие на подходящо свободно работно място. Може да направите това на e-mail адрес jobs@metro.bg

Стажантскa програмa

Програма „Мениджъри в обучение"

МЕТРО Бизнес симулация

Един ден в МЕТРО