English »

Експерт-счетоводители,
Бизнес съветници & Данъчни консултанти

Грижата за служителите се отразява в начина, по който те се грижат за клиента.

Търсите
нова кариера?

Нашето най-ценно предимство е нашият екип

Гордеем се с нашия енергичен и висококвалифициран екип. Ако Вие сте човек със силна мотивация, отдаден на идеята за постигане на високи резултати, тогава бихме желали да разговаряме с Вас.

Стремим се към гарантирана и мотивираща работна среда, насърчаваме обучението и развитието на служителите си и осигуряваме ясна и открита комуникация.

Zara Consult периодично отваря нови възможности за професионално развитие, които съвсем естествено отговарят на последователния и бърз растеж на компанията ни. Проявяваме интерес към изключителните хора на всички нива, които имат желание да се присъединят към преуспяващ и разширяващ се бизнес и да работят в приятелска, отворена и комуникативна среда.

Очакваме висок стандарт на технически умения и сме готови да осигурим обучение, където е необходимо. Очакваме всеки член на Zara Consult, независимо от позицията в йерархията или опита си, да показва специално внимание и грижа към клиента. Особено силно вярваме, че трябва да се отнасяме по същия начин и един към друг. Ако Вие не сте от хората, които биха "пробягали километри", за да помогнат на клиент или колега, моля, не кандидатствайте при нас, независимо колко изключителни технически умения притежавате!

Наша неотменима политика е свободната и открита комуникация, както и поддържането на хармонична работна атмосфера.

Вашата кандидатура ще бъде разгледана в стриктна конфиденциалност.

Моля, изпратете своето CV на адрес jobs@zaraconsult.com, като отбележите "На вниманието на г-жа Павлина Петрова"