Библиотека

 
 
понеделник, 09 юли 2018
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
София, Пловдив и Варна ще са трите града, в които ще се проведе кариерният форум "Дни на кариерата" 2018 в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг
Участието в кариерен форум е доказано работещ начин за намиране на подходящи кандидати за работа или стаж. По традиция, форумът „Дни на кариерата“ в сектори: IT, Комуникации и Аутсорсинг, има за цел да събере на едно място студенти и млади специалисти с водещите български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга.

И тази година, за девети пореден път, изданието на форума в София ще даде началото на редица стартиращи кариери. Датата е 11 октомври и от 10:00 до 18:00 часа компаниите участници ще имат възможността да се представят пред правилно подбрана аудитория, да разкажат за своите свободни работни и стажантски позиции и не на последно място да затвърдят мястото си сред най-желаните работодатели в някой от изброените сектори.

От друга страна, форумът е много полезен за младите специалисти, защото им дава възможност да научат повече за състоянието на пазара на труда, да се запознаят лично с представителите на водещи работодатели в България и по света.

Форумът продължава в Пловдив, където третото Пловдивско издание ще се проведе на 15 октомври в Конгресен център на Пловдивски Панаир от 10:00 до 16:00 часа. Крайната точка, за втора поредна година, е гр. Варна - датата ще бъде 17 октомври в Rosslyn Dimyat Hotel. Събитието е с начален час 10:00 часа и ще продължи до 16:00 часа.

Събитието е на преференциални цени за ранно записване до края на м. юли. Местата са ограничени! Повече информация и формата за регистрация - тук!

Събитието се организира от компанията за HR услуги JobTiger. Златен спонсор е PFSweb, сребърен спонсор - Accenture Bulgaria, бронзов спонсор - Milestone Systems Bulgaria.

За повече информация и записване:
Т: 02/ 49 180 11/13/22, E: events@jobtiger.bg.
„Дни на кариерата“ 2018 в сектори: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти | 29 ноември 2018 г. | УНСС

На 29 ноември 2018 г. за девети пореден път във фоайето на „Университета за национално и световно стопанство“, София, ще се проведе специализираният кариерен форум „Дни на кариерата“ 2018 в сектори: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. Форумът дава възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в тези области да се срещнат с най-големите компании-лидери на пазара и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.

За повече информация относно условията за участие и всички останали възможности, от които може да се възползва вашата компания на предстоящото събитие, може да се вържете с екип „Събития“ на JobTiger на: Email: events@jobtiger.bg Тел: (+359 2) 49 180 11/13/22

Кариерният форум се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, с организационната подкрепа на „Университет за национално и световно стопанство“, Междууниверситетски център за развитие на кариерата и Студентски съвет при УНСС.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
„Приобщаваща работна среда: ползите за бизнеса“ - Уъркшоп за изграждане на многообразна и приобщаваща корпоративна работна среда

Срещата е насочена към HR мениджъри на компании и поставя фокус на принципите за изграждане на подкрепяща работна среда за корпоративните служители. Има ли необходимост за структуриране на политики, зачитащи многообразието, и какви са ползите от него за бизнеса са ключовите въпроси, на които участниците ще могат да намерят отговори.

Да споделят практически опит и препоръки са поканени Димитрина Василева, ръководител Многообразие и приобщаване за Централна и Югоизточна Европа в Ърнст & Янг - България с 13 години опит в сферата на човешките ресурси. Никола Димов, мениджър по подбор на персонала за Европа в Браун Форман и глобален лидер на вътрешнофирмената ЛГБТ организация на служителите.

Уъркшопът е планиран за 18 юли 2018 г. с продължителност от 4 часа, от 13:00 до 17:00 часа. Мястото за провеждане е галерия Gredo Bonum, ул. Славянска 2, София.
Може да потвърдите своето участие до 12 юли 2018 г. на aivancheva@dfbulgaria.org

Срещата се организира от Български дарителски форум, съвместно с фондация „ГЛАС“, Work it OUT - Българската платформа за ЛГБТ корпоративно равноправие и приемаща работна среда, Мрежа на жените професионалисти – София, HR компанията JobTiger и платформата Work it OUT.
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Hills of Rock 2018 - най-големият фестивал в България, идва!

Пловдив, 20-22 юли. 3 дни, 4 сцени, над 50 артисти и групи от САЩ и различни държави в Европа.

Наред със световните звезди, могат да бъдат видяни и актуални имена от съседните балкански държави, както и най-добрите български групи.

Хедлайнери са суперзвездите Iron Maiden, Judas Priest и Sabaton.

Сред останалите групи, които ще участват са: DOPE | TREMONTI | CREMATORY | BATTLE BEAST | THE RAVEN AGE | FISH | MADAME MAYHEM | SERENITY | JINJER | AIRFORCE и много други.

Oрганизаторите на фестивала ще изградят и специална къмпинг зона за желаещите да посетят събитието.

Вижте всичко за фестивала на https://hillsofrock.com/!

HILLS OF ROCK се реализира ежегодно и е най-голямото музикално събитие в България през последните години, част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.
 
Архив
|
Детайли
|
Коментирай
 
   

Новини

 

Как университетската диплома влияе на възнаграждението ви?

Проучвания сочат, че когато родителите имат висше образование, е много по-вероятно децата им също да учат в университет.

Magna Powertrain Пловдив разширяват производството си и търсят нови инженери, техници и стажанти

Бизнес и международни отношения на английски език в Италия

 
 

Бюлетин

 
Бюлетин на JobTiger | 25.11.2013 г.
понеделник, 25 ноември 2013 г.
Виж
 
 
   
 
 
Заплата
 
 
София 1414лв
1496лв
Пловдив 2766лв
1738лв
Варна 1700лв
1135лв
Русе 2800лв
1644лв
Стара Загора 1600лв
1295лв
*Средна нетна заплата за 6 месеца във всички региони и всички сектори.
предлагана
предпочитана
Детайли
 
   
 
юли, 2018
 
21
 
16 17 18 19 20 21 22
Кариерен съветник
  Автобиографията Мотивационното писмо Интервю за работа Когато получим оферта Препоръки Пишете ни  
 
 
   
 
 
Статистика
 
Обяви
Автобиографии
 
 
Бургас 381
4%
Варна 686
8%
Пловдив 713
8%
София 5081
59%
други в чужбина 1752
20%
 
     
 
   
 
 
Employer Branding
 
  Повече