Библиотека

 
 
понеделник, 08 октомври 2018
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Очакваме ви на първото събитие от поредицата „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг
Остават само 3 дни до първото от поредицата специализирани събития „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, по време на които стотици млади специалисти ще открият първата си работа или стаж в утвърдени български и международни компании. Но за постигането на тази цел е необходимо да се отдели време и енергия, за да бъде подготовката на всеки кандидат завършена и пълноценна.

Подготовката за участие е изключително важна и до голяма степен предопределя успеха на всеки кандидат. Структурираният подход изисква от кандидатите да проучат предварително фирмите участници в изложението, да си приготвят подходящ комплект от документи, да комуникират ефективно със специалистите по подбор на персонал по време на събитието и да поддържат връзка с тях, след приключването на изложението.

В трите града, в които ще се проведат „Дни на кариерата“ ще участват над 100 водещи български и международни компании, сред които Telepoint, Дайс Софтуер ООД, Convergys International Bulgaria, TELUS International Europe, myPOS, Immedis. Сред тях се открояват телекомуникационни гиганти, утвърдени IT фирми и известни компании от BPO сектора. Независимо от разликите между тях, всички компании са водени от съображението, да открият добре подготвени и комуникативни млади хора.

Заповядайте на „Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг на 11 октомври в Хотел Маринела, зала Sofia Grand, на 15 октомври в Конгресен център на Пловдивски панаир и на 17 октомври в Rosslyn Dimyat Hotel, Варна.

Кариерният форум се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Златен спонсор на събитието е LiveArea, сребърен спонсор е Accenture Bulgaria, бронзови спонсориMilestone Systems Bulgaria и Teleperformance Greece.
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Kонферентният център на Capital Fort за един ден се превърна в център на обученията и дискусиите, свързани с фокуса към служителите

На 2 октомври се проведе HR and Business Leaders Summit – еднодневна международна конференция, организирана от JobTiger, компания за комплексни HR услуги и спонсорирана от глобалната компания за плащания Paysafe.

HR and Business Leaders Summit (HRBLS) е мащабното продължение на форматите на срещи HR Weekend и Business Leaders and HR Meetup, които JobTiger развива от 15 години. При всички тях фокусът е върху споделянето на реален практически опит и практики. В първото му издание взеха участие над 160 HR специалисти и мениджъри.

HRBLS обхвана най-популярните световни тенденции в момента, презентирани от водещи специалисти от България, Румъния, Сърбия, Испания и Америка, които не само да могат да разкажат за тези практики, но и имат реален практически опит в областта. Всичко това даде прекрасни предпоставки за ползотворни дискусии по време и след лекциите и работилниците.

Повече за програмата: https://jobtiger.events/hrbls/#speakers

Конференцията повдигна много интересни и актуални въпроси и даде възможност на всички присъстващи да си тръгнат от събитието заредени с много емоции, теми за размисъл, вдъхновени да пробват тези нови тенденции в бизнеса си, да затвърдят някои практики, които вече са имплементирали и разбира се с множество нови контакти, с които да обогатят бизнеса си и така отговорихме на популярния въпрос – „Защо компаниите лидери в световен мащаб отделят висок бюджет за имплементация и изпълнение на подобни практики и каква е ползата за тях и техните служители?“.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Регистрацията за участие на компании в Национално изследване на ангажираността продължава!

Целта на изследването е да бъде в помощ на компаниите-участници за подобряване на бизнес резултатите и едновременно подобряване на организационния климат.

В доклада, който получавате в електронен вид, ще можете да правите справки за ангажираността на служителите във фирмата си по различни демографски признаци, както и регионални и браншови сравнения на вашите резултати.

Човешкият капитал е в основата за подобряване на бизнес показателите в една компания. Регистрирайте се за участие в проучването на: https://nationalsurvey.bg/registration/ и разберете доколко Вашите служители са ангажирани с организационните цели!
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Италия в ТОП 10 на най-предпочитаните дестинации за обучение

Италия е все по-привлекателна не само като туристическа, но и като образователна дестинация. Близо 80 000 международни студенти, които търсят висококачествени академични програми, избират да се обучават именно там. В отговор на това, наред с огромния избор от специалности на италиански, университетите и академиите въвеждат все повече програми на английски език.

Това е поводът за осма поредна година изложението „Дни на италианското образование“ да покани представители на едни от най-престижните италиански учебни заведения. Събитието ще се състои на 13 октомври в СТЦ „ Интерпред“, София и на 14 октомри в хотел „Графит“, Варна. Форумът се провежда под патронажа на Италианската търговска камара. Организатор е агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“.

Входът за събитието е свободен, а възможност за безплатна регистрация ще откриете ТУК.
Automotive Forum & Expo 2018 събира световният аутомотив елит в София

Най-голямото аутомотив събитие в България за годината започва на 18 октомври в Inter Expo Center.

Automotive Forum & Expo Sofia 2018, с подкрепата на Automechanika, включва четири събития: Международна конференция, Кариерни дни, B2B срещи с чуждестранно участие и Експо.

Automotive Career Days се провеждат с подкрепата на Human Resources Specialists и са насочени към професионалисти и непрофесионалисти, които искат да започнат или развият кариерата си в автомобилната индустрия. Кариерните дни ще се проведат на 18 и 19 октомври и ще разкажат за добри практики и възможности за работа и продължаване на кариерата в сферата на аутомотив индустрията. Презентации ще направят компании като Sensata, Festo и Luxoft. Успешни университети от Западна Европа и България ще представят инженерни и творчески програми за аутомотив обучение. Част от свободните позиции ще бъдат качени на сайта forum.automotive.bg.

Регистрация за участие в B2B срещите и Кариерните дни може да се направи на forum.automotive.bg. Повече за експото може да научите на automotive-expo.bg.
 
Архив
|
Детайли
|
Коментирай
 
   

Новини

 

Ново! от Zaplatomer.bg: Доклад за заплата

От началото на месец август 2018 г. всеки, който има нужда от повече подробна информация за адекватността на заплатата, която получава или предлага на пазара на труда, може...

Magna Powertrain Пловдив разширяват производството си и търсят нови инженери, техници и стажанти

Бизнес и международни отношения на английски език в Италия

 
 

Бюлетин

 
Бюлетин на JobTiger | 25.11.2013 г.
понеделник, 25 ноември 2013 г.
Виж
 
 
   
 
 
Заплата
 
 
София 981лв
1651лв
*Средна нетна заплата за 6 месеца във всички региони и всички сектори.
предлагана
предпочитана
Детайли
 
   
 
октомври, 2018
 
 
15
 
15 16 17 18 19 20 21
Кариерен съветник
  Автобиографията Мотивационното писмо Интервю за работа Когато получим оферта Препоръки Пишете ни  
 
 
   
 
 
Статистика
 
Обяви
Автобиографии
 
 
Бургас 310
4%
Варна 532
7%
Пловдив 590
8%
София 4766
63%
други в чужбина 1411
19%
 
     
 
   
 
 
Employer Branding
 
  Повече