Описание
ПроКредит Банк (България) ЕАД
Обявата е изтекла.
Летен Стаж
ПроКредит Банк стартира лятна стажантска програма, която ще се проведе в периода май-септември 2012г. Продължителността на всеки индивидуален стаж може да бъде от един до три месеца. Стажът е с ежедневна пълна заетост в рамките на работното време на банката и не е платен.

Приемаме кандидатури на студенти от различни специалности и курсове, защото вярваме в полезността на разнообразието и считаме, че умни, будни и търсещи развитие млади хора има във всички университети и специалности. Готови сме да приемем предизвикателството да покажем, че всеки студент, който иска да се учи, развива и обогатява, може да бъде част от работната атмосфера в нашата банка.

Ако считате, че сте готов да приемете предизвикателството да бъдете отговорен към поставените задачи, да ги изпълнявате качествено и в срок, да се учите и обогатявате ежедневно, ние ще приемем Вашата кандидатура сериозно и отговорно.

За целта е необходимо да попълните онлайн формата ни за кандидатстване, а в мотивационното писмо - да посочите защо кандидатствате за стаж при нас, да разкажете за своите интереси и какво е важно за Вас. Документите за кандидатстване са основата, върху която градим първите си впечатления, ето защо е важно да отделите необходимото време и внимание за подготовката им. За да продължите към следващите етапи от процеса на подбор е необходимо те да са попълнени изчерпателно и да отразяват Вашата индивидуалност. С предимство ще разглеждаме документите на кандидати с компютърна грамотност и добро владеене на английски език. Моля, запознайте се внимателно с етапите на подбор на следния адрес http://www.procreditbank.bg/main/bg/career.php?here=3

За стаж в клоновата ни мрежа можете да избирате между следните градове, като не забравяйте да посочите желаната от Вас продължителност и период на провеждане на стажа: София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Бургас, Плевен, Казанлък.

За стаж в Централно управление, гр.София можете да кандидатствате в следните отдели: Банкови услуги, Кредитен риск – Администрация, Бизнес отдел Средни предприятия, Бизнес отдел Малки предприятия, Касова дейност, Капитално строителство (допълнителни изисквания: студенти от технически специалности и работа с Autocad), Организации (допълнителни изисквания: студенти от специалности, свързани с електроенергетика, топлотехника или екология и опазване на околната среда, както и строителни инженери – по възможност ПГС).