Описание
ЕЙМС Хюман Кепитал
Обявата е изтекла.
Мениджър Информационни Технологии
Планиране и развитие на прилагането на Информационните Tехнологии (IT) в компанията; Планиране на IT бюджета; Контрол върху процеса на внедряване на Информационни Технологии в компанията; Отговорност за поддържането на определени стандарти в сферата на информационните технологии, зададени от централата на компанията- собственик; Въвеждане на нови бизнес-телекомуникационни системи, базирани на гласови и електронни съобщения; Следене и подръжка оптималното равнище на фунциониране на информационните системи в компанията; Обучение на потребителите; Контакти с външни доставчици на оборудване и услуги в областта на Информационите Технологии; Адаптация и въвеждане на нови Бизнес Информационни Системи (MIS), предимно в областта на Финансите и Логистиката; Осигуряване на надежното функциониране на критичните за дейността на компанията Бизнес Информационни Системи; Осигуряване сигурността и конфиденциалността на данните в тези системи.
Компанията предлага
Възможност за придобиване на опит в мултинационална компания. Фирмено обучение. Отлично възнаграждение и възможност за професионално развитие.
Изисквания към кандидата
Подходящо висше образование; Минимум три години опит като Системен Администратор или Мениджър Информационни Технологии; Отлични познания в областта на Информационите Технологии (IT) и Бизнес Информационни Системи (MIS); Много добър английски и/или немски език; Добри комуникатнивни и организационни умения; Валидна шофьорска книжка и готовност за интензивно пътуване.