Шивач/ Шивачка за успешен франчайз в Ирландия
други в чужбина, Ирландия
длъжност на пълно работно време
От 2000 до 3000 лв.

Шивач/ Шивачка за успешен франчайз в Ирландия

други в чужбина, Ирландия длъжност на пълно работно време От 2000 до 3000 лв.

За нас

Zip Yard е единственият франчайз за корекции на облеклото в Ирландия с 27 магазина в цялата страна, като всички магазини са оборудвани по съвременен и висок стандарт. Магазините са модерни и удобни места за работа. Персоналът се занимава както с мъжко, така и с дамско облекло, като се започне от общите промени в облеклото, като например скъсяване на панталон и се стигне до по-специални шивашки услуги. В момента в Ирландия имаме повече от 150 служители.

Отговорности

За да се променят, ремонтират, проектират и стилизират всички видове облекла при много висок стандарт и при бързи темпове, всеки шивач / шивачка има своя дневна норма за производителност. Персоналът работи предимно с промишлени шевни машини, но може да се наложи да използвате игла и конци за ръчно шиене на облекла. Персоналът е в пряк контакт с клиента и е неразделна част от удовлетворяването на нуждите на всеки клиент от началото до края.

Изисквания и необходими умения

Професионално обучение в Професионален колеж за шивачки е предимство, но не винаги е необходимо, ако кандидатът е работил или се е обучавал в подобен стил. Кандидатите трябва да имат опит в изработването на всички видове дрехи, но също така могат да бъдат специалисти по шиене или шивашки услуги. Готовността за изучаване на английски език е важна, както и приятелско и приятно отношение.

Ние Ви предлагаме

Ние предлагаме постоянни позиции с 40 часа на седмица. Има и възможност за извънреден труд в пиковите сезони с фиксирана ставка. 20 дни напълно платен отпуск пропорционално плюс 9 официални празници. Общо 29 дни на база 40-часова работна седмица. Бонус за производителност е възможен за някои от локациите.
Zaplatomer.bg