Информация за пресата

Събитието Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и обслужване на клиенти се разраства

четвъртък, 19 септември 2019
 
На 28 ноември 2019 г. предстои десетото юбилейно издание на единствения браншови кариерен форум, който се организира във фоайето на УНСС
 
За десета поредна година събитието „Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“ ще се проведе във фоайето на университета за национално и световно стопанство. Всяка година събитието се превръща в пресечна точка на търсенията на хиляди млади хора и десетки утвърдени български и международни работодатели.

Пазарът на труда се възстанови и днес повечето професии отново предлагат широко поле за кариерна реализация. Освен IT специалисти, работодателите активно търсят и множество други специалисти – търговци, финансисти, HR експерти и много други. Именно тази нужда се старае да задоволи кариерното събитие „Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“.

Десетки български и международни компании, търсещи служители в секторите: икономика, финанси, човешки ресурси, маркетинг и обслужване на клиенти ще участват по време на събитието. Броят им постоянно нараства и вече достига 70 компании, а организаторите очакват той да достигне 100 изложители до датата на форума.

Събитието ще се проведе на 28 ноември, а почти всички места за работодатели вече са заети. Поради големия интерес от страна на работодателите, организаторите откриха нови 11 места, които да съберат всички компании, желаещи да участват.

„Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“ е първото и единствено в България кариерно събитие, насочено изцяло към работодатели, търсещи служители в посочените сектори.

Форумът се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев.

За повече информация може да се вържете с екип „Събития“ на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
Назад
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner