Pressreleases

90 компании ще вземат участие в юбилейното издание на „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти

Thursday, 28 November 2019
Днес в Университета за Национално и Световно Стопанство (УНСС) до 16:00 ч. се провежда десетото юбилейно издание на единствения специализиран кариерен форум в икономическия сектор: Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти.

Събитието е основно в календара с кариерни събития на JobTiger и тази година отново среща студенти и млади специалисти с представители на 90 български и международни компании, предлагащи кариерно развитие в изброените сектори.

По традиция и тази година „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти се провежда във фоайето на Университета за национално и световно стопанство от 10:00 до 16:00 часа. Поканени са всички студенти и млади специалисти от страната, които искат да си намерят стаж, да стартират кариерата си или да сменят настоящата си работа. Входът е свободен.

Освен да наемат служители за свободните си позиции, по време на форума участващите компании ще имат възможността да утвърдят работодателската си марка, да представят себе си като работодател и да отговорят на въпроса какво могат да очакват потенциалните им служители, ако решат да се присъединят към тях. Всяка година събитието се посещава от над 5000 студенти, немалка част от които успяват успешно да стартират кариерата си благодарение на този форум.

„Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти е доказал полезността си през годините и доказателство за това е фактът, че всяка година броят на изложителите и посетителите нараства.

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев.

Meдийни партньори на събитието са: JobTiger.tv, ISIC България, teenews.bg, uchi.bg, Able Mentor, 9 academy, Buljobs, Aз мога тук и сега, CIO, Kaldata, teenportall, Computerworld, Advent Group, B2B Media, HR Industry, списание „Журнал за жената“ и Международна награда на херцога на Единбург.
Събитието се организира и с подкрепата на Nescafe 3in1.
Back
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner