Информация за пресата

Търсите работа... Поканете работодателите на среща с вас!

четвъртък, 11 юни 2020
 
30 водещи компании ще търсят хора с различен опит на „Виртуални дни на кариерата“ 2020

Само на седмите „Виртуални дни на кариерата“ – на 16 юни от 11 до 17 ч. – можете да сте сигурни, че кандидатурата ви за нова работа ще бъде обсъдена в лична среща с представител на компанията, към която сте се насочили! Събитието ще предложи достъп на търсещите работа до богат спектър от предложения, въпреки кризата на пазара на труда, и то само срещу безплатна предварителна регистрация на https://app.brazenconnect.com/a/jobtiger/e/GW6ez.

Пандемията доведе до масово закриване на работни места и осезаем спад в търсенето на нови кадри за всички отрасли. И младите специалисти, и опитните професионалисти в момента са изправени пред несигурност в кариерен план. И макар лятото обичайно да е сезон за планиране на почивки и пътувания, тази година, вместо това, всеки трети българин умува как да намери нова работа (данните са от изследване на Zaplatomer.bg. – вижте повече тук).

Екипът на JobTiger е готов да съдейства на всички търсещи работа да представят качествата си пред 30 водещи работодатели от цялата страна.

Кои са компаниите, предлагащи работа?
Още преди да е приключила регистрацията на фирми, участие в него вече са заявили 30 от водещите работодатели у нас. Това са много повече от 30 свободни позиции, за които в момента има реална нужда от нови кадри. По-добрата новина е, че има оферти за работа в почти всички отрасли: ИТ и аутсорсинг, финанси, производство, търговия и др. Пълният списък на компаниите-участници във „Виртуални дни на кариерата“ 2020 може да откриете на www.virtual.careerdays.bg

За кого е подходящо участието във „Виртуални дни на кариерата 2020?
Дори и да свързвате кариерните форуми на най-големия организатор на такива събития у нас – JobTiger – с предложения, подходящи основно за млади специалисти или стажанти, „Виртуални дни на кариерата“ 2020 ще ви накара да промените мнението си. Този път компаниите-участници ще предложат позиции, както за хора с малко опит, така и за изяве-ни професионалисти.

Колко лесно е да намериш работа на „Виртуални дни на кариерата“ 2020?
  • На http://virtual.careerdays.bg/bg/participants ще намерите подробна информация за фирмите, пред които можете да се представите. Така предварително ще се запознаете с техните свободни позиции и ще научите повече за дейността, ценностите и стремежите на всеки от тези работодатели. Част от участващите на форума компании: JobTiger Recruitment, БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България, William Hill, Inensia, SiteGround, Acronis Bulgaria, Austrian Business Agency GmbH, КЕЙ БИ СИ ГРУП Н.В. КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ, УниКредит Булбанк, Кауфланд България ЕООД енд Ко КД.
  • След това си създайте предварително профил на https://app.brazenconnect.com/a/jobtiger/e/GW6ez и качете CV-то си в него. Така информацията за професионалния ви опит и образователен статус става видима за представителите на компаниите-участници във форума;
  • В деня на форума ви е необходимо само устройство, свързано с интернет. Можете да участвате от всяка точка на света.
  • Срещата със специалист по подбор в избрана от вас компания не е въпрос на шанс и не зависи от това доколко впечатляващо е вашето СV. За разлика от традиционния модел, при който кандидатите за дадена позиция пращат документи и тръпнат в очакване дали ще ги поканят на интервю, на „Виртуални дни на кариерата“ търсещите работа са тези, които избират дали да имат среща с HR специалиста на дадена фирма.
На 16 юни – вие решавате дали да поканите работодател на среща!

Медийни партньори: Агенция по заетостта, РБ Областен управител на област Русе, Аз мога тук и сега, Кариера за теб, 9 academy, Международната награда на херцога на Единбург – България, Able Mentor, сп. Журнал за жената, Uchi.bg, teenews.eu, teenPortall, b2b Media, JobTiger.tv, HRindustry.bg, ISIC България. SKYlines - обучение в чужбина, сп. Логистика
Назад
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner