Информация за пресата

Десетки български и международни компании представят възможности за стаж и работа днес и утре на Национални дни на кариерата 2021 в София

вторник, 18 май 2021

Най-голямото и единственото кариерно събитие, което тази пролет се провежда и на живо, може да се посети безплатно на 18 и 19 май, от 10:00 до 18:00 ч., в Национален дворец на културата, ет. 5

Днес, 18.05.2021 г., се откри  двадесетото юбилейно издание на форум „Национални дни на кариерата“ в гр. София. Приветствия към присъстващите отправиха г-жа Мария Христова, Столична община, Агенция по инвестиции, г-жа Кремена Калчева, Агенция по заетостта и г-н Светлозар Петров, управител на компанията-организатор JobTiger (създател не само на първите в страната ни кариерни форуми, провеждани на живо, но и пионер във виртуалните кариерни събития в България).

„Национални дни на кариерата“ е до момента единственият кариерен форум през 2021 г., реализиран на живо - и то в три града –  което го прави единствен шанс за търсещите работа тази пролет да се запознаят на живо с представителите на десетки български и международни компании.

Събитието продължава до 18:00 ч. на 19 май. Входът е свободен с предварителна регистрация. Участващите компании могат да бъдат видени на този линк.

За повече информация: www.national.careerdays.bg

Назад
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner