Информация за пресата

JobTiger.bg създаде филтър за обяви „подходящи за бежанци“

петък, 04 март 2022
Обяви за подходящи позиции за бежанци могат да се публикуват безплатно и да бъдат откривани по-лесно от търсещите.
 
Първият сайт за обяви за работа в  България – JobTiger.bg е съпричастен с хуманитарната криза, предизвикана от войната в Украйна. Вече повече от 20 години мисията на компанията е да създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.

И в тези времена екипът на JobTiger иска да подаде ръка на всички, които търсят убежище в България. След първите грижи за безопасност на живота и подкрепа от първа необходимост, идва и нуждата от достойна работа и интеграция в обществото.

За това и в www.JobTiger.bg вече има филтър за търсене на обяви „подходящи за бежанци“.

Функцията има за цел да свърже всички работодатели, които имат отворени позиции, подходящи за бежанци и търсещите работа на територията на страната.

Всеки работодател може да публикува безплатна обява, в която да отбележи, че позицията е подходяща за чуждестранните граждани, които бягат от военни действия.

Обявите ще се разпространяват и показват на сайта www.JobTiger.bg, като допълнително ще бъдат разгласявани в социалните мрежи и канали на компанията.  

Екипът на JobTiger се обръща с молба към всички работодатели, които имат подходящи отворени работни позиции – да публикуват обяви и да използват функцията. Вярваме, че с още по-обединени и систематични действия ще можем да бъдем по-полезни на хората в нужда.

В последните няколко дни голяма част от българските организации, фирми и сърцати хора обединяват усилия, за да помогнат в хуманитарната криза. JobTiger се включва в тези обединени усилия с цел да спомогне за работната интеграция на всички, който търсят подслон в страната ни. Възможността за достойно препитание е ключово за преодоляване на трудностите.

За повече информация: екипът на JobTiger е на ваше разположение. На телефон +359 2 49180 00 и с email: office@jobtiger.bg. Може да се свържете с нас и чрез Facebook и LinkedIn страниците на JobTiger.
Назад
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner