• JobTiger ще връчи специална награда за най-добра секция за работа в корпоративен сайт

Wednesday, 13 June 2012
    Фондация БГ Сайт и JobTiger имат удоволствието да анонсират нова специална награда в рамките на БГ Сайт 2012 - Най-добра секция за работа в корпоративен сайт.

Наградата дава възможност на всеки участник в категория „Корпоративен сайт“ на БГ Сайт 2012 да покаже като акцент и добре разработената си секция за предлагане на работни позиции.

„Решихме да отличим кариерните секции на корпоративните сайтове в България, защото те са сред основните източници на актуална информация за свободните позиции, условията за работа и екипа директно от „кухнята" на работодателя, а у нас все още не са достатъчно познати и използвани от кандидатите за работа. Така искаме да стимулираме още повече компании да отделят специално внимание на тези секции като сигурен начин да привлекат проактивни хора в екипите си”, каза Денислава Симеонова, ръководител на видео портала JobTiger.tv.

Секциите за работа и кариера ще бъдат оценявани по следните критерии:
    • ползваемост
    • информация за компанията като работодател
    • възможности за работа и кандидатстване
    За участие е необходима стандартна регистрация. Победителят в категорията ще бъде излъчен при отделно журиране с представители на Фондация БГ Сайт и JobTiger и ще бъде анонсиран на Официалната церемония по награждаване на победителите в конкурса през ноември 2012 г. Наградата е Employer Branding представяне в JobTiger.bg.

Ранната регистрация на преференциални цени ще продължи до 30 юни. След този период регистрацията в БГ Сайт продължава до 30 септември.

Регистрирайте се на преференциални цени - http://bgsite.org/concurs/reg/

За JobTiger
    JobTiger е кариерен уеб сайт и агенция за подбор на персонал, член на Бизнес Група JobTiger. Компанията е създадена през ноември 2000 от Българо-Американския Инвестиционен Фонд и предлага пълен набор от услуги в областта на човешките ресурси – подбор на персонал, обучения, кариерно сътрудничество и организация на специални събития. През януари 2012 стартира и JobTiger.tv - първият онлайн видео портал за работа и кариерно развитие.

За БГ Сайт
    Конкурсът БГ Сайт - най-престижните у нас уеб награди за Български сайт се провежда за тринадесети път. Тази година ще протече под мотото „В пиксели“. Инициатор на идеята и организатор на конкурса БГ Сайт и Уеб семинара за периода 1999 - 2003 г. е ABC Design & Communication. Организатор на конкурса БГ Сайт от 2006 година е Фондация БГ Сайт.
MTWTFSS