• 35 компании ще вземат участие в специализираните "Дни на кариерата",
    посветени на секторите: ИТ | ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ | BUSINESS PROCESS OUTSOURCING (BPO)

понеделник, 10 октомври 2011
    На 12 октомври 2011 г., от 10,00 часа в зала „София” на СТЦ „Интерпред”, стартират първите от серията специализирани „Дни на кариерата” за тази година.

Октомврийските „Дни на кариерата” имат за цел да срещнат студенти от висшите училища с водещите компании от секторите: ИТ | ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ | BUSINESS PROCESS OUTSOURCING (BPO), за да им бъде предоставена възможност за професионална реализация, чрез предлаганите от работодателите позиции за стаж и работа.

В рамките на един ден – 12 октомври, от 10 до 19 часа, 35-те компаниите-участници ще имат възможност да представят дейността си и своите свободни позиции на посетителите на мероприятието. За първи път по време на събитието ще има и семинарна част и уъркшопи, посветени на реални казуси от дейността на фирмите-участници. Така посетителите ще имат възможността да се запознаят с работата и с реалните задачи, които се изпълняват в бизнес среда и да си изградят представа за приложението в работата на наученото в училище.
    За посетителите ще има и томбола с награди, осигурени от участниците, между които принтер, смартфон, както и безплатен пропуск за най-престижната конференция на Microsoft разработчиците – DevReach, осигурен от JobTiger.

За първа година в специализираните ИТ „Дни на кариерата” ще присъстват и редица кол и сървиз центрове, обединени под названието BPO (Business Process Outsourcing). BPO е един от най-бързо развиващите се сектори на икономиката и е причина за разкриването на най-много работни места в последните години.

„Дните на кариерата” ще бъдат открити от управителя на JobTiger Светлозар Петров и представител на СТЦ „Интерпред”, който е организационен партньор на събитието.

Специализираните „Дни на кариерата” са част от най-големите в България „Национални дни на кариерата”, организирани във всички големи академични центрове в страната.

На 23 ноември 2011г. предстои следващото събитие от поредицата, с работодатели от сектори: ФИНАНСИ И ЗАСТРАХОВАНЕ | МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБИ | ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

Тези инициативи на Jobtiger са част от цялостната политика и отговорност на компанията към пазара на труда в България. Нашата цел е да създаваме нови възможности за работа и да подпомагаме работодателите да популяризират своите стажантски програми и добри практики, както и да откриват подходящи кандидати за своите свободни работни места.

Подробна информация може да откриете в сайта: www.JobTiger.bg или да получите от екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 00 и e-mail: office@jobtiger.bg.