• 39 компании ще вземат участие във второто издание на HR Industry 2013

  вторник, 12 февруари 2013
  NDK 2013
   
   
  На 13 февруари 2013 г. в 9:30 ч., в Интерпред, СТЦ – София ще бъде открито второто издание на единственото специализирано събитие посветено на HR индустрията в България – HR Industry 2013.

  HR Industry е изложение, предназначено за онези, които участват в стратегическото управление на човешките ресурси и бизнес стратегии, старши практикуващи HR от водещи организации. Изложението се организира в отговор на нуждите на бизнеса от подобен род събитие, няма аналог в областта на човешките ресурси и това го прави отлична платформа за представяне на HR продукти и услуги.

  Подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, временна заетост, ваучери за храна и дрехи, животозастраховане и трудова медицина – всички HR направления ще бъдат представени на изложението под един покрив, в зала „София“, Интерпред, СТЦ – София.

  В рамките на събитието 39-те компании-участници ще представят своите услуги и ще обсъдят тенденциите в управлението на човешките ресурси.

  Посетителите – мениджъри и HR специалисти, ще имат възможност да се запознаят с новостите в сферата на човешките ресурси и да участват в различни презентации и уъркшопи по време на семинарната програма, която ще тече паралелно с изложението в зали „Бургас“ и „Русе“.

  Всеки посетител ще получи пълния каталог на HR индустрията в България за 2013 г., който ще бъде издаден за втори път и ще обхване всички участници в събитието.

  HR Industry се оргaнизира за втора поредна година от JobTiger и JBF – Mastering Project Management, с финансовата подкрепа на Metlife.

  HR Industry 2013 се провежда с медийната подкрепа на:
  списание Мениджър, Probook.bg – професионална мрежа, Jobtiger.TV, bgtrainers.com – Форум на Българските обучители, Seminari 365, Inspire learning, NewTrend.bg.

  За повече информация посетете: hrindustry.bg или се свържете с екипа на JobTiger – тел.: 02/ 491 80 14 и 491 80 20, e-mail:office@hrindustry.bg.