• 5-ма мениджъри от водещи компании се борят за приза в Innovation Challenge

  четвъртък, 27 септември 2012
  Наградите са на стойност над 30 000 евро под формата на стипендии за Executive MBA програмата на University of Sheffield

  София, 27.09.2012


  Победителят в първия национален конкурс за иновативни мениджъри Innovation Challenge ще бъде обявен на 28-ми септември от 19 часа в хотел Шератон София, съобщиха организаторите от Маркет Тренд и JobTiger. Той ще поучи пълна 100% стипендия на стойност 15 000 евро за Executive MBA програмата на University of Sheffield.

  До финалната фаза на конкурса бяха допуснати 23-ма кандидати, а сред тях бяха отличени 5-ма финалисти, които ще се борят за 100% стипендия в една от най-предпочитаните Executive MBA програми в Югоизточна Европа, тази на University of Sheffield. Други двама ще получат 50%, а за останалите ще бъдат раздадени поощрителни награди.

  Финалистите са:
  • Стефан Киряков, мениджър Бизнес развитие в Сирма Солюшънс
  • Лора Дичева, Маркетинг директор на МедияПро ентъртейнмънт
  • Рени Попчева, управител на Embrioo.com
  • Велизар Димов, главен инженер на Johnson Controls
  • Цветослава Кьосева, мениджър на Иновационния център на Мобилтел
   
  Журирането в конкурса протече при изключително засилена конкуренция. Журираха представители на организаторите от Маркет Тренд, JobTiger и University of Sheffield, както и на Софарма и Ernst and Young, с чиято подкрепа се осъществи инициативата, а техни експерти консултираха и предоставиха ценно ноу-хау на кандидатите. Конкурсът се състоя и с медийната подкрепа на България Он Еър ТВ, JobTiger.tv, Инвестор.БГ, БГ Радио, Метрореклама и HTTPOOl.

  Конкурсът Innovation Challenge е състезание за млади и амбициозни мениджъри, които използват своята креативност, за да достигнат ефективност, и непрестанно се стремят към иновацията в процесите, продуктите или услугите на организациите. За участие в конкурса бяха допуснати иновативни проекти, които са в процес на създаване или вече са реализирани успешно в България.
   

  Вижте какво се случи във втория етап на Innovation Challenge 2012
   
  За повече информация:
  Даниела Стоянова, Маркет Тренд, Тел. 0885 53 18 95; 02/ 961 62 63, Email: innovation@market-trend.net

  За организаторите:
  Маркет Тренд е маркетинг агенция, която 10 години предоставя качествени и ефективни маркетинг решения за бизнес развитие в Югоизточна Европа.

  JobTiger предлага интегрирани решения при подбора на персонал за компаниите, както и продължаващи обучителни модули за повишаване квалификацията на мениджъри на екипи.

  CITY College, International Faculty of University of Sheffield е един от най-добрите 100 световни университета, сред 20-те най-добри университета във Великобритания. CITY College в Солун, Гърция е единственият международен факултет на Sheffield University, предоставя на студентите уникалната възможност да получат диплома от първокласен британски университет, като обучението им се провежда съвсем близо до дома.