• „Човекът, който ме вдъхновява“ обяви 30-те вдъхновяващи личности на нашето време

  петък, 02 ноември 2012
  Инициативата „Човекът, който ме вдъхновява“, стартирана от компанията за подбор JobTiger и група водещи медии, приключи на 1 ноември, в Деня на будителите, с награждаване на 30-те вдъхновяващи личности, получили подкрепата на хиляди българи.

  От 13 август в продължение на десет седмици JobTiger търси вдъхновяващите личности на 2012, новите българи с положителен образ и влияние в различни области от живота ни – образование, наука, изкуство, бизнес, спорт. Хората, които вдъхновяват и заразяват с действията си околните и дават положителен пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване.

  Всеки имаше възможност да номинира личност, която го вдъхновява и да гласува за номинираните на jobtiger.tv/inspiration. Всяка седмица тримата номинирани, които получиха най-много гласове, бяха обявени за финалисти.

  Сред финалистите с най-силна подкрепа бяха хората, посветили живота си на каузи за обществено добро, както и хора на изкуството. Сред финалистите най-често срещаните професионални занимания бяха в областта на преподаването и обучителната дейност, диригенти, лекари и природозащитници.

  Финалисти не означава финал – JobTiger съвместно с интернет радио Бинар, програма на Българско национално радио, продължават инициативата „Човекът, който ме вдъхновява”. Вторият етап от иницитивата ще продължи под формата на фото-конкурс, чието начало ще бъде дадено през декември.

  Вижте статиите и всички видео-интервюта с финалистите и хората, които ги номинираха в първия етап на инициативата на http://jobtiger.tv/news/chovekut-koyto-me-vduhnovyava-tursi-liderite-na-nasheto-vreme .