• Едни от водещите компании в своите сектори вече се включиха в стажантска програма EMPOWER

  Wednesday, 28 April 2010
  Едни от най-добрите компании в своите сектори вече се присъединиха като работодатели в Националната стажантска програма EMPOWER за млади лидери. Ето и списъка с компаниите и позициите, обявени към този момент:

  CMS Cameron McKenna - Стажант "Юрист", гр. София
  InvestNet.bg - Стажант "Анализатор”, гр. София
  Vivacom - Стажант в отдел "Корпоративни продажби", гр. София
  Икономедиа - Стажант в отдел "Човешки ресурси”, гр. София
  Челопеч Майнинг ЕАД - Стажант по проект "Въвеждане на ключови показатели за представяне (KPIs) в определена оперативна или административна област", гр. Челопеч
  Институт за пазарна икономика - Стажант "Икономист-анализатор", гр. София
  Луфтханза Техник София ООД - Стажант в отдел "Администрация", направление "Финанси, HR, Маркетинг"; Стажант в звено "Поддръжка на самолети", направление "Авиация"; Стажант в звено "Поддръжка на самолети", направление "Планиране и логистика", гр. София
  Телелинк България - Стажант "ИТ и бизнес консултиране", гр. София
  Немечек България - Стажант "Маркетинг и продажби", гр. София
  Каменица АД - Стажант в отдел "Пивопроизводство", гр. Пловдив
  ALICO България - Стажант в отдел "Човешки ресурси и обучение", гр. София
  Стажант във "Финансов отдел", направление "Счетоводство", гр. София
  EPIQ Electronic Assembly - Стажант "Електроника", Стажант "Проекти", гр. Ботевград
  Adecco България – Стажант в отдел "Подбор", гр. София
  Българска агенция за инвестиции - Стажант "Маркетинг и консултантска дейност", гр. София
  Colliers International - Стажант в отдел "Маркетинг", гр. София
  БМ Лизинг - Стажант "Техническа оценка и връзка с доставчици", гр. София
  Empower United – Стажант "Проектна дейност", гр. София
  JobTiger Ltd. - Стажант "Подбор на персонал и работа с клиенти", гр. София

  Списъкът не е окончателен и ще бъде допълван, а последните новини около присъединилите се компании, могат да бъдат намерени на сайта на Фондация Empower United – www.empower.bg.

  Поради тази причина, срокът за прием на документи по стажантска програма Empower отново ще бъде удължен. Студентите, които имат желание да кандидатстват за стаж в някоя от топ компаниите в България, ще имат възможност да съберат всички необходими документи и да ги изпратят нa empower@jobtiger.bg до 31 май 2010 г. Така компаниите, които се присъединиха последни към инициативата ще имат възможност да подберат квалифицирани и високо мотивирани студенти, които отговарят най-пълно на техните изисквания.

  Национална стажантска програма Empower за млади лидери се осъществява от Фондация Empower United с финансовата подкрепа на Фондация "Америка за България" и в партньорство с ДжобТайгър ООД и Американския Университет в България (AUBG). Инициативата се подкрепя от две от най-големите работодателски организации у нас – Американската търговска камара (AmCham) и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

  Повече информация за програмата и конкретните изисквания към кандидатстващите, можете да получите на сайта на Фондация Empower United – www.empower.bg.

  Програмата се организира с финансовата подкрепа на Фондация "Америка за България". Фондация "Америка за България" подпомага развитието и растежа на динамичен частен сектор в полза на свободна и демократична България. Основана през 2008 година, Фондацията е наследник на Българо-американския инвестиционен фонд, създаден от Правителството на САЩ чрез Американската агенция за международно развитие. Грантовете, които Фондация "Америка за България" предоставя, продължават отношенията на доброжелателство и приятелство между народите на САЩ и България.

  Empower United е нестопанска организация, чиято мисия е да създава възможности за българските граждани и компании да реализират пълния си потенциал. Тя обединява съмишленици с богат опит и фокус върху най-добрите световни практики и новаторски методи в полза развитието на лидерските и предприемачески умения и професионалната квалификация в България.

  За повече информация:
  Радослав Цонов
  Empower United
  radoslav.tsonov@empower.bg
  +359 2/ 819 45 74