• II-ра Браншова среща с работодатели. 1 декември 2010г.

  вторник, 30 ноември 2010
  На 01 декември 2010 г., от 10:00ч. в зала “София” на СТЦ Интерпред, София стартира втората от серия Браншови информационни срещи с работодатели.
   
  Втората Браншова информационна среща ще представи работодатели в сектора на икономиката, финансите и търговията. Тринадесет компании ще имат възможност да представят дейността си и своите свободни позиции на посетителите на мероприятието. Срещата ще бъде открита от управителя на JobTiger Светлозар Петров.
   
  Срещата си поставя за цел да открива нови възможности за работа на студенти, млади, средно и високо квалифицирани специалисти и да подпомага работодателите да популяризират своята дейност и да открият подходящи кандидати за своите свободни работни места.
   
  Браншовите информационни срещи с работодатели имат за цел да запознаят българските граждани с водещите компании-работодатели в определени бизнес сектори, както и да им предоставят възможност за реализация чрез предлаганите от тях позиции за работа. Браншовите информационни срещи с работодатели се провеждат веднъж месечно.
  Те са продължение на идеята на форум “Кариери” - най-големите в България дни на кариерата, организирани във всички големи академични центрове в България.

  Подробна информация може да откриете в сайта: www.JobTiger.bg или да получите от екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 00 и e-mail: office@jobtiger.bg