Информация за пресата

International Human Resources с втори лиценз за международния стандарт „Investors in People”

понеделник, 10 януари 2011
На 13 януари 2011г., на официална церемония в зала „Мати”, НДК, ще бъде връчен вторият лиценз „Investors in People” на българската компания International Human Resources (IHR).
Събитието се организира с подкрепата на JobTiger. Официални гости ще бъдат посланикът на Великобритания в България и неговата съпруга, както и изпълнителният директор на „Investors in People International”.

Дата: 13 януари 2011г.,
Начало: 17:00ч.
Място: зала „Мати”, Малко НДК, вход на БТВ и кино „Люмиер”, ет. 1,
Национален дворец на културата, пл. „България” 1, София. 
 
International Human Resources (IHR), част от VM Finance group, има за своя основна дейност организацията на международно признати сертификационни програми, обучения и консултиране в областта на човешките ресурси. От 2007г. компанията e изключителен представител на стандарта за организационно и бизнес съвършенство „Investors in People” в България.

„Investors in People” е международен стандарт за постигане на бизнес съвършенство. Това е гъвкав и лесен за употреба инструмент, който поставя определен набор от добри практики в обучението и развитието на служителите, с главна цел реално осъществяване на целите на компанията.

„Investors in People” се отличава с ясна стратегия за реорганизация на ежедневната работа и иновативен подход за увеличаване на ефективността, фокусиран изцяло върху специфичните за компанията бизнес приоритети.
Практическите придобивки от подготовката и акредитирането на стандарта най-общо се изразяват в повишени приходи, продуктивност и рентабилност на компанията, спад в разходите и загубите, удовлетвореност на клиентите, повишена мотивация и ангажираност на служителите, конкурентни предимства, следствие от по–доброто представяне и обществено признание.

Допълнителна информация можете да получите от екипа на JobTiger:
тeл: (+359) 2 491 80 21 /22 /23

Очакваме Ви!
Назад