П В С Ч П С Н
  • JobTiger е обявен за национален финалист на европейските бизнес награди

понеделник, 04 юни 2012
    JobTiger достигна до финала в престижното издание на Европейските бизнес награди (The European Business Awards - www.businessawardseurope.com). В надпреварата участват както големи мултинационални компании и предприятия със средна големина, така и бързо развиващи се малки бизнеси, какъвто е JobTiger.

„За нас е чест да бъдем сред финалистите. На пазара сме от 2000 година и се отличаваме с висока динамика на бизнес процесите, иновативни и устойчиви практики. Тази номинация е едно от признанията за усилията ни в подобряване на качеството услугите и на обслужването на клиентите. Очакваме финалното класиране.”, сподели Светлозар Петров, управител на JobTiger.

Европейските бизнес награди се присъждат от 2007 година и акцентират на успешни, иновативни и етични бизнеси. През 2011 година в конкурса са участвали над 15 000 организации от над 30 страни. Участниците имат общ оборот над 1 трилион евро (8,23% от брутният вътрешен продукт на ЕС) и в тях са заети над 2,7 милиона души.

JobTiger е кариерен уеб сайт и агенция за подбор на персонал, член на Бизнес Група JobTiger. Компанията е създадена през ноември 2000 от Българо-Американския Инвестиционен Фонд със седалище в София, България.

Компанията предлага пълен набор от услуги в областта на човешките ресурси – подбор на персонал, обучения, кариерно сътрудничество и организация на специални събития. Услугите й са базирани на Интернет технологиите, което доказано повишава тяхната ефективност и са предназначени за всички физически лица, които търсят промяна в своята професионална кариера, агенции за подбор на персонал, както и компании, предлагащи работни места.