• JobTiger и Quality House с договор за партньорство

  вторник, 10 февруари 2009
  JobTiger и Quality House сключиха договор за партньорство, на база на който JobTiger ще може да предлага на клиентите си услугите на Quality House като алтернатива на временното наемане на специалисти за софтуерно тестване на програмни модули и системи. По този начин много фирми ще решат проблема с тестването и гарантиране на качеството на продуктите си при най-изгодни времеви и ценови условия.

  Същевременно за фирмите, имащи QA специалисти, ще могат да се осигуряват консултантски дейности, специализирани обучения и други услуги, свързани със софтуерното тестване.

  Сътрудничеството между двете компании ще даде възможност на клиентите им да направят и значителни спестявания на време и пари при изпълнение на задачите си, същевремено осигурявайки най-високото възможно качество.

  JobTiger е водещата и първата напълно интегрирана интернет страница за подбор и оценка на персонала. Усилията на компанията са насочени към развитие на новите уеб базирани услуги за подбор и оценка на персонала, към традиционни и вече утвърдили се такива, както и комбинирането им и извличане на максимална полза от тях.
  JobTiger бизнес групата предлага освен това и пълен набор от услуги в областта на човешките ресурси: подбор на кадри; услуги за мотивиране и задържане на персонал; обучения и тренинги, услуги за отдаване на персонал на лизинг и т.н.

  Quality House (www.qualityhouse.biz) е фирма, която осигурява широк и многообразен обхват от тестерски услуги и аутсорсинг на осигуряване на качеството включително системно тестване, функционално тестване, регресионно тестване, тестване за производителност, тестване за ползваемост и автоматизация на тестването.

  Quality House е единствената фирма в Югоизточна Европа, акредитирана от ISTQB (Международен квалификационен съвет за софтуерно тестване – www.istqb.org) да организира и провежда сертификационни курсове за обучение на специалисти в областта на осигуряване и подобряване на качеството. Предлагат се курсовете "Основи на Софтуерното тестване" (ISTQB Certified Тester, Foundation Level) и три курса "Софтуерно тестване за напреднали" (ISTQB Certified Тester, Advanced Level).
ПВСЧПСН
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1