• JobTiger те предизвиква да спечелиш юбилейна награда

  петък, 10 юни 2011
   
   
  През цялата 2011 година първият български професионален уеб сайт и агенция за подбор на персонал и кариерно консултиране JobTiger.bg празнува своята 10-та годишнина.

  По повод юбилея си компанията търси най-интересните разкази на всички търсещи работа, работещи и работодатели, чрез специален конкурс „Случка, свързана с работата”. Историите-участници се публикуват на http://blog.jobtiger.bg.

  Конкурсът за истории на JobTiger продължава до края на годината, а победителите ще печелят всеки месец различни награди – таблет, телефон, лаптоп, камера или компютър на стойност до 600 лв. Голямата годишна награда в края на конкурса ще бъде таблет Apple iPad 2.

  За да се включат в играта, участниците трябва да изпратят своя интересна история (текст), свързана с работата или снимка, колаж, кратко видео с колегите или от местоработата си. Условията, на които изпратените материали трябва да отговарят, е да са оригинални, атрактивни и грамотни.

  Победителят за месеца се избира между тримата фаворити на публиката и финалиста, класиран от организатора. Допълнителни точки при класирането получават авторите, публикували своите истории на личния си сайт с линк към блога на JobTiger.bg. Награди получават и първите десет участници в месечната надпревара - бутилка първокачествено вино от лимитирана колекция на JobTiger.

  Няма ограничение в броя изпратени истории, но всеки участник може да се състезава само за една месечна награда. Всички автори, изпратили поне една история през годината, ще участват в състезанието за голямата годишна награда - Apple iPad 2.

  „Искаме десетият рожден ден на JobTiger да се превърне в приятен повод да споделим позитивните си емоции и да празнуваме заедно с всички наши потребители и приятели,” споделя Светлозар Петров, управител на „ДжобТайгър” ООД.

   
  Всички текстове, снимки и видеозаписи за месец юни ще бъдат приемани на адрес: stories@jobtiger.bg до 20 юни 2011г.
  Материалите, получени след 18:00ч на 20 юни 2011г., ще се състезават за награда за месец юли.
  Гласуването за месеца приключва на 24 юни.
  Наградата през юни е цифрова видеокамера Sony DCR-SX65Е.
   
   
  Пълната информация за конкурса, правила за участие, истории-участници, награди и победители, можете да следите на http://blog.jobtiger.bg.

  Или да получите от екипа на JobTiger на:
  T: (+359) 2 49180 18 /20 /23
  F: (+359) 2 94 33 886
  M: (+359) 882 409 244
  E: office@jobtiger.bg
  W: http://www.jobtiger.bg
  Facebook: http://www.facebook.com/JobTiger


  JobTiger e член на Бизнес Група JobTiger, компания създадена през ноември 2000г от Българо-Американския Инвестиционен Фонд, със седалище гр.София, България. Основният предмет на дейност на компанията е подбор на персонал, кариерно консултиране и професионални обучения за повишаване на квалификацията в областта на човешките ресурси, мениджмънта и работата в екип. Десетте години присъствие на пазара, отличават услугите на JobTiger.bg с високо качество, лоялност и ефективност.