• Кои са новите лидери на съвремието?

  вторник, 14 август 2012
  Стартира инициативата „Човекът, който ме вдъхновява“ на JobTiger

  The Man that Inspires От 13 август стартира новата инициатива на JobTiger - „Човекът, който ме вдъхновява“ - в търсене на новите българи, които имат положителен образ и влияние в различни области от живота ни – образование, наука, изкуство, бизнес, спорт и т.н.

  Кампанията ще се проведе чрез идентифициране на новите личности и гласуване онлайн. Сайтът на „Човекът, който ме вдъхновява“, където всеки може да сподели и гласува за номинациите, е http://jobtiger.tv/inspiration/.

  Номинираните всяка седмица българи, които отговарят на условията, ще бъдат предлагани за гласуване през следващата седмица, като по този начин всяка седмица в следващите 10 седмици ще се определят 3 финалисти.

  Победителите, крайните 30 финалисти, ще бъдат обявени на 1 ноември 2012 – Ден на народните будители.

  „Човекът, който ме вдъхновява“ има силен позитивен заряд. Инициативата цели да издири и представи на цялото общество личности, които носят нови идеи и заразяват с действията си своята общност. Тези личности създават новите ценности и носят новия имидж на България чрез положителния пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване на всеки.

  Кои са те? Кои са лидерите с ново мислене, които имат желание и енергия да променят статуквото, да се борят без прекъсване, да подобряват собствени рекорди, да експериментират, да успяват, да въвеждат иновации, да преодоляват трудности и едновременно с това да увличат още хора след себе си? Кои са тези, които имат безспорен авторитет и положително въздействие върху своите общности, без да са били на кориците или екраните на водещите медии в България?

  Отговори на тези въпроси може да даде всеки българин, който номинира своето вдъхновение. Всеки с достъп до интернет ще има възможност да изкаже мнение и предпочитание, да идентифицира личности, които го вдъхновяват, да открои образите на своето време.

  „Сбъдната мечта,“ така описва „Човекът, който ме вдъхновява“ Светлозар Петров, изпълнителен директор на JobTiger. И добавя: Това е начинът да идентифицираме новите, положителни образи на България и да откроим техния пример за подражание.“