• Международна компания планира да разкрие 200 нови работни места във Варна

  понеделник, 11 ноември 2013
  Водеща световна компания проучва възможността да отвори офис във Варна. Инвеститорът планира да наеме 200 служителя в началото на 2014 година.

  В края на месец октомври стана ясно, че водеща международна компания, предлагаща аутсорсинг услуги, проучва възможността да отвори офис в морската ни столица. След 28 години на пазара, компанията обслужва крайните клиенти на едни от водещите фирми на световно ниво.

  До края на 2013 г. инвеститорите ще проучат внимателно ситуацията в България, и ще вземат решение дали да отворят офис във Варна. Очаква се до декември компанията да е финализирала проекта и в началото на 2014 г. да бъдат наети близо 200 служителя. Изискванията към тях са да владеят поне един от следните чужди езици: английски, немски, руски, френски, испански или италиански. Важно условие е да са комуникативни и внимателни към клиентите.

  С отварянето на офиса във Варна, компанията не само ще спомогне за намаляването на безработицата във Варна, но и ще осигури на служителите си най-съвременни условия на труд и привлекателни възнаграждения.

  За повече информация за новооткриващите се работни позиции може да следите http://www.jobtiger.bg/info/jobs/confidential/Operator/.
   
   
  За контакти:
  JobTiger
  Т: +359 2 49 180 00