Информация за пресата

На 26-ти септември предстои второто издание на единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и пре-скрининг в България – SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide

сряда, 25 септември 2019
 
София – 25 септември 2019 г.

На 26 септември 2019 г., от 10:00 до 18:00 часа, в Интерпред-СЦТ ще се проведе единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и пре-скрининг в България – SCALE UP Your Career.

На 26.09.2019 в Интерпред - СТЦ София ще се съберат най-добрите експерти в кариерното развитие, международни лектори и топ компании, с цел да помогнат на талантливите и амбициозни хора да открият удовлетворяваща кариерна реализация. Посетителите ще имат възможност да се срещнат директно с представители на фирмите участници и да получат реална представа за възможностите за кариера при тях. Голяма част от компаниите ще проведат игри-казуси, чрез които ще определят подходящи кандидати за развитие при тях. За редица от участващите в тези игри, това ще бъде директна възможност за професионална реализация. Регистрацията е безплатна, но местата за участие са ограничени.

Откриването на събитието е от 10:00ч., в Зала София, Интерпред-СЦТ, София. Там ще присъстват:

  • Ангел Ангелов – главен секретар на Агенция по заетостта;
  • Ивана Радонова – държавен експерт, дирекция „Висше образование“ на МОН;
  • Елица Костова - управител на Кариерен компас;
  • Светлозар Петров – управител на ДжобТайгър ООД.

Конференцията SCALE UP Your Career предвижда:
- интерактивни работилници за кариерно преориентиране и дизайнерско CV;
- казуси на компании, даващи възможност на търсещите работа и работодателите да се срещнат в смислено и ползотворно партньорство;
- изложбен кът на работодателите.

Дните след конференцията ще бъдат допълнени с програма за кариерно развитие за участниците и програма за ангажираност на служителите в компаниите, създавайки условия за устойчиви резултати след събитието.

Мисията на SCALE UP Your Career е да помогне и провокира хора с опит, които търсят кариерна промяна да направят скок в своето професионално развитие. Посредством фирмени казуси представени пред участниците в рамките на конференцията, те ще могат да планират издигането си на по-високо кариерно ниво.

Конференцията събира на едно място всичко, което е необходимо, за да може участниците да направят следващия голям скок в професионалното си развитие и то напълно безплатно!


За организаторите:

JobTiger е най-големият организатор на кариерни събития в страната и вече 18 години компанията среща бизнеса и образованието. Традиционните кариерни форуми, както и иновативният виртуален форум, които са част от портфолиото на компанията са насочени към млади специалисти, които все още не са открили своето място на пазара на труда. За да помогне на още повече хора в страната да открият правилния за тях професионален път, компанията обедини усилия с Career Guide в организацията на конференцията SCALE UP Your Career.

Career Guide е компания за кариерно консултиране и развитие. Career Guide създава нова парадигма на кариерно развитие, базирана на убеждението, че всеки човек има свой елемент, който му носи успех и удовлетворение. Именно изключването на удовлетворението и страстта от уравнението на кариерата саботира добрите резултати. Кариерата е проект, който създаваме и управляваме – нужни са знания и умения, за да го правим добре.


За повече информация:
 
Career Guide
Elitsa@career-guide.company
00359 889 366 293

JobTiger
events@jobtiger.bg
(02) 4918 011/024
Назад