• Първата Браншова информационна среща с работодатели - IT и Телекомуникации е вече ФАКТ!

  четвъртък, 04 ноември 2010
  На 2 и 3 ноември, в зала „София” на СТЦ Интерпред, JobTiger организира първите по рода си Браншови информационни срещи с работодатели от определен бранш.

  В рамките на 2 дни над 400 младежи посетиха срещата в зала „София” в СТЦ Интерпред и се срещнаха с 22 компании в сферата на информационните технологии, телекомуникациите и телекомуникационна техника и технологии.

  Браншови срещи с работодателиБраншовите срещи си поставят за цел да откриват нови възможности за работа на студенти, млади, средно и високо квалифицирани специалисти и да подпомагат работодателите в сферата на информационните технологии и телекомуникациите да популяризират своята дейност и да открият подходящи кандидати за своите свободни работни места.

  Настоящата Браншова информационна среща с работодатели бе първа от серия от четири срещи в рамките на 4 месеца (ноември, декември, януари и февруари).

  По време на изложението всяка компания имаше възможност да направи презентация, в която да разкаже подробно за дейността си и специалистите, от които има нужда. Впечатление направи огромния интерес към тези презентации и винаги пълната зала с любопитни млади хора.
   
  Разгледайте презентациите на фирмите-участници и онлайн.

  Големият успех на първата среща ни кара да вярваме, че както младите хора, така и работодателите имат нужда от подобни тясно специализирани браншови събития, които ще продължим да организираме в бъдеще.
   
  Очаквайте следващите браншови информационни срещи на 1 декември 2010 г.!
  Сектор: Икономика и финанси!


  За допълнителна информация може да се свържете с екипа на JobTiger:
  Tел: (+359 2) 491 8000;
  E-mail: office@jobtiger.bg.

  За да добиете представа за атмосферата на Първите браншови информационни срещи може да видите репортажа на Би Ти Ви: http://www.btv.bg/news/ikonomika-biznes/story/1572483720-Razdvijvane_na_pazara_na_truda.html
   
   
  Споделено от студенти Споделено от студенти:

  „Според мен университетът не покрива това, което търсят работодателите и нещо, което може да стартираш и да не се чувстваш някак си назад от останалите, да може да се включиш в екипа”,
  Аксения, студентка

  „За заплащане въобще не сме говорили, пък и за момента не ме интересува. За мен по-важен е опитът, който ще придобия засега”,
  Васил Ананиев, студент
   
  Споделено от HR специалисти:
   
  „Предлагаме работа в нов офис, в приятна среда. Имаме различни социални придобивки за служителите си. Работата е свързана с доста пътувания по света, което смятам също така, че е предизвикателно за всеки млад човек.”,
  Мариана Комбакова, представител на телекомуникационна компания

  „Търсим млади хора, които са готови да работят в ненормирано работно време. Ние знаем, че повечето от тях учат, но и разполагат със свободно време, а имат нужда от допълнителни доходи."
  Атанас Христов, представител на телекомуникационна компания

  „Влизаха плахо… оглеждаха се несигурно… търсеха … своята първа IT възможност. A в очите им гореше желанието да докажат, че могат, че знаят!”

  Така изглеждаха повечето посетители на първата JobTiger Браншова среща – IT и телекомуникации, провела се на 2 и 3 ноември в Интерпред.

  Споделено от HR специалисти„С надежда в очите търсеха своя първи стаж или нова работа. C, C++, networking, web дизайн, изграждане на мрежи - всеки имаше своята цел и шанс да намери това, за каето е дошъл.
   
  И през двата дни залата, където компаниите разказваха за себе си, се пълнеше с любопитни млади хора, интересуващи се коя компания, с какво се занимава, какви специалисти търси и как се грижи за своя най-ценен капитал - хората.
   
  Задаваха много въпроси, попиваха отговорите и си тръгваха обнадеждени, че наистина ще получат своята възможност!”
  Нели Малакова, специалист „Подбор”, Джобтайгър ООД
   
   
  Компаниите, участвали в първата браншова среща, може да намерите на адрес:
  http://www.jobtiger.bg/careers/Branshovi-Sreshti/2010/IT-Telecommunications/?ln=2
ПВСЧПСН
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6