• Пилотното издание на Be IT ще се проведе на 21 май в София

  понеделник, 12 май 2014
  Тази пролет ще се състои първата специализирана IT конференция, насочена към млади специалисти и студенти, обучаващи се в сектора на информатика и информационни технологии. Be IT ще се проведе на 21 май в Център за образование и култура „Илиев“, Студентски град, между 10:00 и 18:00 часа.

  Три основни направления ще бъдат засегнати по време на конференцията. Посетителите ще научат повече за новостите в Web, Mobile и Database. Във всеки от модулите ще се провеждат уъркшопи и дискусии, разискващи реални казуси, с които са се сблъсквали професионалистите, в процеса на работа и как са се справили с тях.

  Едни от най-големите компании, работещи в ИТ сферата на българския пазар, ще вземат участие в събитието. Сред тях са: SmartIT, Infragistic, Adastra, Proxiad, Melon, SAP, HP, Komfo, Comverse, UniCredit Bulbank, Obecto. Младежите ще имат възможност и да се запознаят с представителите на всяка компания в специално изградени за целта фирмени кътове. На тях ще могат да получат по-подробна информация относно възможностите за кариерно развитие, които всяка от тях предлага.

  Много изненади и приятни емоции очакват посетителите, които ще могат да се насладят на енергийни напитки и храни, предоставени от Nestle България и Red Bull.

  Участието в Be IT е напълно безплатно, но се изисква задължителна предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени (http://beit.today/#Registration).
   
  Конференцията Be IT се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт.

  Генерален спонсор на събитието е SmartIT, а организационен партньор - AUBG: Elieff Center for Education and Culture.
  Be IT се осъществява с медийната подкрепа на Jobtiger.TV, Probook, Предприемач.com, Kaldata, Computerworld, IDG.BG, Investor, Seminari365, NewTrend и Silicon Drinkabout.
   

  За повече информация:
  JobTiger
  T: +359 2 49 180 22
  E: office@jobitger.bg