• Предстои първото издание на безплатната конференция Be IT

  вторник, 20 май 2014
  София, 20 май 2014 г. - Утре, 21 май, ще се състои първата специализирана IT конференция, насочена към хора с интереси в информационните технологии. По време на Be IT ще бъдат засегнати три основни направления - Web, Mobile и Database. Безплатната конференцията ще се проведе в AUBG: Elieff Center for Education and Culture, между 10:00 и 18:00 часа.

  Едни от най-големите компании, работещи в ИТ сферата на българския пазар, ще вземат участие в събитието. Сред тях са: Smart IT, Infragistics, Adastra, Proxiad, Melon, SAP, HP, Komfo, Comverse, UniCredit Bulbank, Obecto. Специалисти от всяка компания ще проведат уъркшоп или дискусия, разискващи реални казуси, с които са се сблъсквали в процеса на работа и как са се справили с тях.

  Младежите ще имат възможност и да се запознаят с представителите на всяка компания в специално изградени за целта фирмени кътове. Там ще могат да получат по-подробна информация относно възможностите за кариерно развитие, които всяка от тях предлага.

  Много изненади и приятни емоции очакват посетителите. В края на събитието ще се състои томбола, от която може да се спечелят хеликоптер с дистанционно управление, ваучер за хостинг услуги на стойност 200 лв. или ултра тънък Lenovo IdeaTab S5000 с красив и изчистен дизайн.

  Младежите ще могат да refresh-нат сили с вкусни изкушения от Нестле и „да се сдобият с крила“ по свой вкус от Red Bull.

  Конференцията Be IT се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт. Генерален спонсор на събитието е Smart IT, а спонсор – ICN.Bg. AUBG: Elieff Center for Education and Culture e oрганизационен партньор.

  Be IT се осъществява с медийната подкрепа на Jobtiger.TV, Probook, Предприемач.com, Kaldata, Computerworld, IDG.BG, Investor, Seminari365, NewTrend и Silicon Drinkabout.


  За Job Tiger:
  JobTiger е HR компания и кариерен сайт. Компанията стартира през 2000 г. като оператор на първия кариерен сайт в България (www.jobtiger.bg). Фирмата предлага и развива нови възможности на пазара на труда в България с твърдото убеждение, че всеки може да изгради кариера, чрез която да реализира своя пълен потенциал. С повече от 13 години опит и международно ноу-хау, освен пълен набор от услуги по подбор на персонал, JobTiger организира и редица събития, сред които най-големия кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата”.
   
   
  За повече информация:
  JobTiger
  T: +359 2 49 180 22
  E: office@jobitger.bg