П В С Ч П С Н
1
2
3
  • С представители на 61 компании от секторите: ИТ, Телекомуникации и ВРО можете да се срещнете днес в Интерпред – СТЦ София

четвъртък, 16 октомври 2014
    Днес, от 10:00 ч., в Интерпред - СТЦ София, стартираха специализираните „Дни на кариерата” в секторите: ИT, Телекомуникации и Business Process Outsourcing (BPO), организирани от JobTiger с финансовата подкрепа на Mobisystems.

Кариерният форум има за цел да срещне студенти и млади специалисти с най-големите компании-работодатели в тези сектори. Именно днес, 61 компании представят пред посетителите възможностите за професионална реализация чрез предлаганите от тях стажантски и работни. През целия ден, паралелно ще се провеждат и практически работилници в две отделни зали, където посетителите имат възможност да разберат повече за всяка от тях и да дискутират реални казуси от практиката с тях.

Специално за най-активните участници ще се проведе и томбола с награди в края на деня, между които таблет, електронен четец, Skitterbot , настолни игри DIXIT, палатка, ваучер за кариерно консултиране и много други.

Форумът „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Телекомуникации и ВРО бе открит от управителя на JobTiger, г-н Светлозар Петров и представител на Интерпред СТЦ - София, организационен партньор на събитието.

Специализираните „Дни на кариерата” са част от най-големите в България „Национални дни на кариерата”, които се организират в големите академични центрове в страната. В началото на декември предстои и следващото кариерно събитие от поредицата, на което ще се представят работодатели от секторите: Икономика | Финанси | Маркетинг И Продажби | Обслужване На Клиенти. Форумът се организира съвместно с Междууниверситетския център за развитие на кариерата към УНСС.

Тези инициативи на JobTiger са част от цялостната политика и отговорност на компанията към пазара на труда в България и неговото развитие. Нашата цел е да създаваме нови възможности за работа и да подпомагаме работодателите да популяризират своите стажантски програми и добри практики, както и да откриват подходящи кандидати за своите свободни работни места.

За повече информация:
    T: +359 2 49 180 00