• Стартира кариерният форум „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO

  сряда, 14 октомври 2015
  София – 14 октомври 2015 г.

  Днес, 14 октомври 2015 г., от 10:00 часа, в Интерпред - СТЦ София, беше открит кариерният форум „Дни на кариерата” в секторите IT, Телекомуникации и BPO. Старт на събитието дадоха Светлозар Петров, управител на JobTiger и Пламен Вутов, Country Manager в SoftwareGroup. „Радвам се, че всяка година събитието се разраства и става все по-полезно, както за компаниите, така и за младежите, които търсят развитие“, сподели г-н Петров. „Форумът е благоприятна среда за младите хора да намерят това, което търсят, защото тук виждам много възможности за реализация за всички активни, креативни и мотивирани студенти да започнат работа в България“ допълни г-н Вутов.

  „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO е част от серия ежегодни кариерни събития, организирани от JobTiger, които имат за цел да срещнат представителите на бизнеса и всички млади хора, търсещи работа или стаж. В рамките на днешния ден, до 18:00 часа, 74 компании ще представят своите свободни позиции. Посетителите на форума ще могат да се срещнат и разговарят с техните представители на специално пригодени за целта кариерни щандове.

  През целия ден, по време на събитието, паралелно ще се провеждат практически работилници в две отделни зали. Te дават възможност на компаниите да представят пред младежите работните си процеси, атмосферата в компанията и да демонстрират какво е да бъдеш част от техния екип.

  В края на деня всеки посетител може да се включи в томбола с над 30 награди, предоставени от фирмите-участници.

  „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, със спонсорството на Software Group и организационната подкрепа на Интерпред - СТЦ София.


  За JobTiger
  JobTiger.bg е първият кариерен сайт в България. След повече от 14 години опит и международно ноу-хау фирмата работи с над 26 000 клиенти и има контакт с повече от 325 000 търсещи работа в цяла България – от студенти и талантливи млади хора до опитни професионалисти и мениджъри. Компанията предлага и развива нови възможности на пазара на труда с твърдото убеждение, че всеки може да изгради кариера, чрез която да реализира своя пълен потенциал. Освен пълен набор от услуги по подбор на персонал, екипът ни е и най-големият организатор на събития в страната. Специалистите в JobTiger провеждат и редица кариерни обучения, а през последните години компанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти.

  За допълнителна информация може да се свържете с екипа на JobTiger: T: +359 2/ 49 180 00 E: office@jobtiger.bg