• Стартира национално състезание Innovation Challenge 2012

  петък, 13 юли 2012
   

  Мениджъри на топ компании поеха предизвикателството на новаторството
   

  Стартира национално състезание InnovationChallenge 2012 с награда 100% стипендия за ExecutiveMBA програмата на UniversityofSheffield

   

  София, 13.07.2012

  Семинарът „TurningInnovationtoCompetitiveAdvantage” постави началото на конкурса за иновативни мениджъри InnovationChallenge 2012. Събитието в хотел Феста Софиясе проведе вчера, на 12 юли и събра над 100 представители на бизнеса.

  Атрактивната презентация на проф. Стелиос Кехаяс въведе гостите на семинара в света на иновацията –къде възниква и как се случва, защо е необходима и най-важното – каква е ролята й за просперитета и добрите финансови резултати в компанията. Преподавателят даде ценни насоки на мениджърите, които ще се включат в конкурса за иновации.

  InnovationChallenge 2012 ще бъде предизвикателство за всеки успешен професионалист, който знае как да надскочи зададените бизнес модели и да намери нови такива с проява на творчество и новаторство. Финалистите ще бъдат наградени със стипендии за ExecutiveMBA програмата на престижния международен факултет на University of Sheffield на обща стойност 30 000 евро. Инициативата се осъществява с подкрепата на водещите компании – Sopharma и Ernst&Young. Техни представители ще консултират по желание кандидатите в проекта и ще предоставят ценно ноу-хау на кандидатите.

  Кандидатури се приемат от днес до 28 август, а големите победители ще бъдат обявени на официална церемония през септември. Ако не са посетили подготвителния семинар, желаещите да участват могат да потърсят подробна информация официалната страница на конкурса, както и от организаторите.

  За повече информация:

  Елица Петрова, ПР експерт, Маркет Тренд

  Тел. 0885 53 18 95; 02/ 961 62 63, Email: pr@market-trend.net

  За организаторите:

  Маркет Тренд е маркетинг агенция, която 10 години предоставя качествени и ефективни маркетинг решения за бизнес развитие в Югоизточна Европа.

  JobTiger предлага интегрирани решения при подбора на персонал за компаниите, както и продължаващи обучителни модули за повишаване квалификацията на мениджъри на екипи

  CITYCollege, InternationalFacultyofUniversityofSheffieldеедин от най-добрите 100 световни университета, сред 20-те най-добри университета във Великобритания. CITY College в Солун, Гърция е единственият международен факултет на SheffieldUniversity, предоставя на студентите уникалната възможност да получат диплома от първокласен британски университет, като обучението им се провежда съвсем близо до дома.