• Технологичната компания Taulia открива офис в София

  понеделник, 08 декември 2014
  Бързо разрастващ се Startup разширява европейското си присъствие

  София – 8 декември 2014 г. – Taulia, водещата на пазара софтуерна платформа за електронно фактуриране и финансово обслужване на доставчици, разшири присъствието си в Европа тази седмица с откриването на своя офис в София, България.

  “Въодушевени сме от отварянето на офиса ни в София, изпълнен с невероятни таланти, който ще допринесе със стратегическата си локация и увеличи присъствието ни в Европа”, казва Бертрам Мейер – Главен изпълнителен директор на Taulia. “Този нов офис подчертава нашата обвързаност и фокус над европейския и международен пазар.”

  Taulia работи от месеци да преобрази и актуализира 860 м2 офис пространство, локализирано в южната част на града. Компанията е наела вече 25 служители в София и тази бройка ще продължи да расте в следващите месеци. Офисът ще служи като поддържащ център за Европа и САЩ, като център за електронно фактуриране и инженерна лаборатория.

  Бертрам Мейер и Инженерният вицепрезидент Брейди Кейл ще посетят София тази седмица, за да отпразнуват откриването на офиса и да изложат своята визия за него на 8-ми декември 2014 г.

  За повече въпроси относно събитието и разговор с Бертрам Мейер, моля свържете се със Стилияна Коларова на тел: 0889 384 360 или 02 494 90 20.

  За Taulia

  Taulia е най-бързо разрастващата се софтуерна платформа и мрежа за електронно фактуриране и портали за доставчици. Превръщайки всяка фактура във възможност за приход, Taulia дава възможност на организациите да подсилят отношенията си с доставчиците, добавяйки милиони към крайния резултат. Някои от най-иновативните световни марки разчитат на Taulia, включително Coca-Cola Bottling Co.
  Consolidated, Pfizer, Pacific Gas & Electric, Hallmark и много други компании от различни индустрии, включени във Fortune 500.
  Taulia е базирана в Сан Франциско с офиси в Лондон – Англия, Дюселдорф – Германия, Парк Сити – Юта, Остин – Тексас. За повече информация посетете http://www.taulia.com.