Expertians
Медицински сестри и болногледачи/ки за Великобритания
Other Abroad, United Kingdom
full-time

Медицински сестри и болногледачи/ки за Великобритания

Other Abroad, United Kingdom full-time

Job Description

Набираме социални асистенти и медицински сестри за нашите клиенти във Великобритания. Изискваме разговорен английски език и опит в гледане на възрастни хора или хора в неравностойно положение. Предлагаме Ви дългосрочно сътрудничество, основано на доверие, професионализъм и удовлетвореност. Търсим опитни и трудолюбиви жени и мъже, които имат добро отношение към възрастните хора и са готови да пътуват за работа в чужбина средно за няколко месеца. По-голямата част от нашите клиенти са в Англия, Уелс и Ирландия.

Ние ви гарантираме трудов договор според британското законодателство, здравно, социално осигуряване, платен годишен отпуск.
Организираме интервю директно с работодател за работа в старчески домове във Великобритания, като заплащането стартира от 6.50 английски лири/час.
Осигуряваме курсове на обучение за придобиване на квалификация, подпомагане при всички административни и други дейности, свързани с преместването Ви във Великобритания и изкарването на съответните разрешения и документи, както и намиране на жилище;

Достатъчно е да ни изпратите CV на английски език чрез бутона "Кандидатстване". Ние ще се свържем с вас и ще ви предложим подходящата работа.

За допълнителна информация:

- Телефоните ни за връзка: 052/60 45 85 ; 0886 832 551
- Адрес: гр.Варна, бул. “Мария Луиза” 26 Б, ет.2

Ние гарантираме конфиденциалност на всички изпратени кандидатури на нашите кандидати по смисъла на Закона за защита на личните данни ЗЗЛД.