Description
Il cosmetics
Expired job posting.
HR Coordinator - Elin Pelin
Светът на блясъка ви кара да трептите, желаете да откриете тайните на грима и да определите бъдещите тенденции? Присъеднете се тогава към нашата успешна история.

Нашата група е един от световните лидери в подизпълнението на гримове чрез дейностите си по производство на лакове за нокти, спирали за мигли, гланцове за устни. Продаваме нашите продукти в цял свят на световно реномирани марки. В рамките на развитие на нашите дейности, търсим да назначим възможно най-бързо:

Координатор Човешки Ресурси (М/Ж)

Вашата мисия:

 Набиране на персонал : помагате на местно ниво на нашия Talent Manager като поемате задължението за набиране на служители, работници и стажанти. Управлявате от А до Я процесът на набиране и също така участвате в кампуса за набиране на персонал.
 Администрация на персонала : организирате и управлявате досиетата на персонала. Извършвате назначенията, следите воденето и пълнотата на всички социални документи, актуализирате длъжностните характеристики, както и органиграмите.
 Трудови възнаграждения: управлявате възнагражденията от А до Я и осигурявате координацията със счетоводния отдел.
 Управление на обучението: определяте заедно с кадрите годишните нужди, организирате и проследявате вътрешните и външните обучения (приемен ден, планове за интеграция, обучения по безопасност).
 Участвате в проектите по човешки ресурси на групата и ги внедрявате на местно ниво.
 Докладвате директно на нашия екип човешки ресурси в Люксембург, както и на ръководството на обекта.

Вашият профил:
 Имате висше образование по човешки ресурси, счетоводство или комуникация.
 Имате минимум 3 успешни години в отдел човешки ресурси на международно дружество за управление на трудови възнаграждения и набиране на персонал.
 Владеете българското социално и данъчно законодателство и имате добри познания по управление на трудови възнаграждения.
 Владеете английски и/или френски, както устно, така и писмено.
 Вие сте динамичен (на), организиран (а) и имате усет за работа в екип, умеейки същевременно да се организирате автономно.
 Можете да докажете перфектна комуникативност и умение за разрешаване на проблеми.
 Не загърбвате нито един детайл.
 Умеете да преговаряте с различни събеседници (местни или международни).

Ние предлагаме:
 Увлекателна работа на пълно работно време в силно развиващо се дружество на новия ни обект в Елин Пелин.
 Атрактивно възнаграждение в зависимост от вашия опит.