Description
АБЕЦЕ Комюникейшън ЕООД
Expired job posting.
Детегледач/ка за близнаци
Агенция за детегледачи/чки "АБЕЦЕ Комюникейшън" търси детегледач/ка за свои клиенти, живеещи в гр. София, кв. Бояна, в близост до Околовръстното шосе и спирка на авт. 111. Семейството е с близнаци - две момченца - на 3 месеца.

Работни условия:
1.Работно време
- Работата е на 48-часови смени - два работни дни се редуват с два почивни. Начало и край на смяната - 10.00 ч сутринта. По време на смяната се нощува в дома на семейството.
2. Задължения:
- Полагане на всички основни грижи за две момченца - близнаци, на 3 месеца - хранене, къпане, разходки, приспиване, подреждане на играчките, дрешките и другите вещи на бебетата в детската стая, миене на шишета, пускане на пералня и сушилня с бебешките дрешки (не се изисква гладене) и др.
3. Необходимо е кандидатите да владеят английски език, разговорно.
4. Необходимо е кандидатите да имат възможност да пътуват със семейството, в чужбина (ЕС и САЩ - осигурява се виза), за кратки периоди от време (до месец);
5. Работодателите предлагат месечна заплата - 1200 лв. Има възможност за подписване на трудов договор.

Изисквания и документи:
1. Автобиография и актуална снимка;
2. С предимство ще бъдат разглеждани документите на кандидатите с предишен опит на подобна позиция.
3. С предимство ще бъдат разглеждани документите на кандидатите с препоръки от предишен работодател.
3. Необходимо е одобреният кандидат да има готовност да подготви медицинско свидетелство и свидетелство за съдимост.

Ако това предложение Ви е заинтригувало, моля изпращайте автобиография, актуална снимки и препоръки, ако са налични. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю в агенцията. Агенцията НЕ ИЗИСКВА такса от кандидатите за работа.

Агенция за детегледачи/ки "АБЕЦЕ Комюникейшън" притежава лиценз за извършване на посредническа дейност № 1467 от 11.07.2012 г.