Описание
АБЕЦЕ Комюникейшън ЕООД
Обявата е изтекла.
Детегледач/ка за кв. Белите брези София
Агенция за детегледачи/ки "АБЕЦЕ Комюникейшън" търси за свои клиенти, живеещи в кв. Белите брези, детегледач/ка за почасови грижи за близнаци - момиче и момче на 3 години и 4 месеца.

Работни условия:
1. Взимане на децата от детска градина в 16.00 ч и грижи за тях до 18.30 ч., до връщането на родителите;
2. Целодневни грижи за децата, когато не посещават детска градина поради заболяване. Работно време в тези дни (делнични) - 8:15 - 18:15 ч;
3. Не се изисква извършване на домакинска работа, грижите са само за децата- занимания, поднасяне на храна (не се изисква готвене), даване на лекарства, разходки навън (при подходящи метеорологични условия и добро здравословно състояние на децата). Децата са напълно самостоятелни.
4. Работата е подходяща за кандидати, които търсят почасов ангажимент или допълнителна работа, която може да се съчетае с основна такава, но с гъвкаво работно време, което позволява на кандидата да се отзове при нужда от целодневно гледане на децата в продължение на няколко дни в месеца, поради заболяване и отсъствие от детска градина.
5. Работодателите гарантират минимум 400 лв. твърдо месечно заплащане.


Изисквания и документи:
1. Автобиография и актуална снимка;
2. След одобрение от страна на семейството, кандидатът трябва да има готовност да подготви медицинско свидетелство и свидетелство за съдимост;

Ако това предложение Ви е заинтригувало, моля изпращайте автобиография, актуална снимки и препоръки, ако са налични. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю в агенцията. Агенцията НЕ ИЗИСКВА такса от кандидатите за работа.

Агенция за детегледачки "АБЕЦЕ Комюникейшън" притежава лиценз за извършване на посредническа дейност № 1467 от 11.07.2012 г.