Description
United Partners HR Ltd
Expired job posting.
Горски работници за Швеция, Англия и Финландия
"United Partners HR", утвърдена организация с десет годишен опит в горското стопанство в страни от Европейския съюз, търси да назначи горски работници за работа в Швеция, Англия и Финландия, за осветителна сеч на млади гори и за залесяване на вече финално изсечени местности. Фирмата е регистрирана под № 1903 от 14/07/2015 г. за извършване на посредническа дейност по наемане на работа за чужбина.

НЯМА КОМИСИОННИ И ТАКСИ

• Период на заетостта: 15/04/2017 – 05/12/2017
• Изисквания към кандидатите: Търсят се ЕНЕРГИЧНИ, ОТГОВОРНИ, КОМУНИКАТИВНИ и ИЗДРЪЖЛИВИ личности способни да работят в ЕКИП. Кандидати с опит в работата с моторни дискови храсторези, работили в горското стопанство в България и чужбина са с предимство.
• Удобства за кандидата: Трудов договор и застраховка на работника. Осигурен БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ, КВАРТИРА и най-доброто ОБОРУДВАНЕ за работа.

За повече информация и кандидатстване за работната позиция, свържете се с нас в работно време (09:00ч. – 17:00ч.) на телeфон: 070015215 (на цената на един градски разговор) или изпратете автобиография с актуална снимка чрез бутона "Кандидатстване".

Моля, да се обаждат само СЕРИОЗНИ и МОТИВИРАНИ хора!