Description
СОФАВТО ООД
Expired job posting.
Търговец за закупуване на тежкотоварни автомобили
Софавто ООД е една от първите български и най-успешни компании в търговията с висок клас употребявани и нови леки и товарни автомобили. За 24 години успяхме да се превърнем в един от лидерите в нашия бранш, да изградим и поддържаме традиции в качествените доставки, в бързото и прецизно обслужване на нашите клиенти.

Интересувате се от тежкотоварни автомобили- селскостопанска техника, строителна техника, пътнически автомобили? Имате опит в сферата на търговията с товарни автомобили? Притежавате познания за марки, екстри, оборудване при тежкотоварните автоболи?
То нашето предложение е точно за Вас.

Задължения:
- осъществяване на контакти и преговори с търговци, с цел покупка на тежкотоварни автомобили, строителна техника, пътнически автомобили и други;
-поддържане на контакти с досегашни търговци и привличане на нови;
- анализиране и проучаване на пазара на тежкотоварни автомобили в България и Европа;

Изисквания:
- познания за товарните автомобили – марки, модели, специфики;
- много добро владеене на един от следните чужди езици-английски език, френски език, италиански език, немси език, руски език;
-организираност и дисциплинираност;
- добри комуникативни умения;
- втори чужд език ще се счита за предимство;

Ние осигуряваме:
- входящо обучение за позицията;
- много добро възнаграждение;
- добра работна атмосфера и екип от професионалисти.

Очакваме Ви:
Ако отговаряте на нашите изисквания, очакваме Вашата актуална автобиография и снимка. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.


Предоставените данни са лични данни, подлежат на специален режим на защита, по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност.
София
Софавто ООД