Description
United Partners HR Ltd
Expired job posting.
Социален асистент Epping, London
“United Partners hr” търси спешно да назначи социална асистентка за обгрижване на възрастни дама и господин в Epping, London.

• Начало на заетостта: 21.07.2017 г.
• За клиента: Дамата се нуждае от обгрижване и всяка сутрин обича да я гримират и да и правят прически. Господинът има Паркинсон, лека депресия и ниско кръвно, но е в помощ на съпругата си.
• Задължения на кандидата за работа в Англия: Необходима е помощ в обгрижването, даване на лекарства, гримиране и фризиране на дамата сутрин, разходки и компания и помощ в домакинството.
• Изисквания към кандидата: Социална асистентка с опит, да може да готви и да има добри познания по английски език; да изпълнява поставените лекарски предписания и да води писмена документация.
• Ние предлагаме: Английски трудов договор; Медицинска застраховка; Съдействие пред институциите във Великобритания за получаване на пълния пакет от документи;

Без комисионни и такси!!!
За повече информация ще се радваме да се свържете се с нас на тел. 0877 215 988, Skype: united.partners.hr или изпратете автобиография с актуална снимка чрез бутона "Кандидатстване".
Фирма: United Partners HR

Фирма "ЮНАЙТЕД ПАРТНЪРС ЕЙЧ АР" ООД е регистрирана под номер 1903 (от 14.07.2015) да извършва посредническа дейност по наемане на работа за чужбина.