Лидл България ЕООД & КО. КД
Trainee "Недвижимости" (м/ж)
с.Равно поле
full-time internship position
Between 2000 and 3000 bgn

Trainee "Недвижимости" (м/ж)

с.Равно поле full-time internship position Between 2000 and 3000 bgn

About us

В Lidl правим всичко, което е добро, още по-добро. Правим невъзможното възможно – както за нашите клиенти, така и за нашите служители. Нека нашата Trainee програма Ви помогне да продължите да се развивате и да станете успешни.

За нашия централен офис в Равно поле търсим:

Trainee "Недвижимости" (м/ж)

Responsibilities

Активно участвате в следните етапи от програмата:

- Основен етап на обучение: Запознаване с дейностите на направление Недвижимости – избор на локации за търговски обекти, управление на портфолио от недвижимости, строителство и поддръжка на сградния фонд, както и опознаване на процесите във филиал и в складова логистика;

- Етап на надграждане: Обучения в различни отдели на Централа и Регионално дружество, съвместна работа по проекти в експанзионните бюра;

- Етап на задълбочаване: Финално обучение в ресор Централизирани дейности.

Requirements and necessary skills

- Успешно сте завършили висше образование с фокус „Икономика на строителството“, „Урбанизъм“, „Архитектура“ или „Фасилити мениджмънт“ или сте студент последна година;
- Имате начален професионален опит в сферата (пр. от студентски стажове и практики), максимум 1,5 г.;
- Отличавате се със силна мотивация за работа, целенасоченост и гъвкавост;
- Притежавате шофьорска книжка и шофирате активно;
- Владеете немски или английски език на много добро ниво.

We offer

Ние вярваме във Вашите умения и във Вашите идеи. За да можете да се концентрирате точно върху тях, имате нужда от поле за изява и сигурност. И точно тях ще Ви предложим в нашата Trainee програма.

Тук ще бъдете развивани, насърчавани и ще Ви бъдат възлагани отговорности както в екип, така и индивидуално. Използвайте шанса да спечелите от разнообразните възможности в Trainee програмата и преоткрийте Lidl.

Ние ще подсилим качествата, които притежавате, и заедно ще работим върху развиването на потенциала Ви. Нека заедно направим Lidl възможен.

Предлагаме стартово заплащане в размер на 2 900 лв. бруто + ваучери за храна в размер на 60 лв./месечно + допълнително здравно застраховане.

Събудихме ли интереса Ви?

Тогава кандидатствайте чрез онлайн-формуляра към обявата.
Ще бъдат разглеждани само кандидатурите, към които има приложена автобиография и мотивационно писмо.
Вашата кандидатура ще бъде разгледана при пълна конфиденциалност.
Личните данни, събирани за целите на процедурата по кандидатстване за работа, ще бъдат обработвани в съответствие с правилата на действащото българско законодателство за защита на личните данни, включително, но не само във връзка с правото на достъп и коригиране на личните данни. В съответствие с действащото законодателство, събраните данни могат да бъдат трансферирани към други дружества от групата на ЛИДЛ в страни от Европейския съюз.