Нов дизайн на JobTiger.bg
От 26 ноември www.JobTiger.bg е изцяло обновен.

Целта на промяната е да направим сайта по-интуитивен и удобен за ползване, както от търсещите работа, така и от работодателите.

Основно променена е цялостната концепция на сайта, която е съобразена с най-модерните тенденции и основно с това какво и как се използва от различните типове потребители.

Още началната страница на сайта ориентира лесно потребителя към нужната му информация. Навигационното меню във вътрешните страници за регистрираните работодатели и търсещи работа потребители е преместено вдясно и е разделено на категории за основните дейности, извършвани от тях. Посетителите, които желаят да прочетат повече актуални новини за пазара на труда, също имат лесен достъп до съответната секция на сайта.

Ще се радваме да получим вашите мнения, коментари или забележки по новата визия и функционалност на www.JobTiger.bg.


Назад Изпрати на приятел
Коментари (5/12)
|Лена 2010, 4 януари 16:17
Поздравления за новия дизайн. Сайтът изглежда изключително професионално, функционален е и е удобен за навигация. Спечелихте ме с новата визия. Желая ви успех!
id 2009, 16 декември 16:50
Няма да се обиждате, новият дизайн е наистина добър, но бих препочел старата подредба.
JobTiger до svetla 2009, 8 декември 12:07
svetla, търсенето по Местоположение можете да направите след като влезете в раздел "Работа". От там можете да търсите и по "Бизнес сектор". Ако искате да изберете повече от един критерии при търсенето, отидете на всички обяви "Търси сред ... обяви". От там можете да избирате едновременно: "Местоположение", "Бизнес сектор", "Тип заетост", "Ниво в йерархията" и "Ключова дума". Съветваме ви да правите различни търсения като сменяте критериите, за да направите оптимална проверка на активните обяви. Относно липсата на бутон "Ново търсене", тази опция съществува, но под различно име. Необходимо е да изберете "Всички обяви" или "Обяви за работа"и тогава ще имате възможност да направите новото си търсене. Бутоните се намират до логото на JobTiger в левия горен ъгъл на екрана.
JobTiger до пепа 2009, 8 декември 11:54
пепа, можете да търсите в обявите по Местоположение. Така можете да видите обявите предлагани по търсено населено място. Такова филтриране можете да направите от раздел "Работа", както и от пълния списък с обяви - "Търси сред ... обяви".
svetla 2009, 8 декември 10:03
Добра визия на страницата,НО с тази промяна ми е трудно да се ориентирам.Къде мога да сортирам обявите по населено място или сфера на работа?Подредеността на старата страница беше по-добра.Като се влезе в обява липсва бутон "Ново търсене",задължително трябва да се върнеш с Back-стрелката.
Виж всички коментари
Личен коментар:
От:
Коментар:
Правила